Connect with us

Elektronica

Een goedkopere iPhone, geen goedkope iPhone

Met de komst van de iPhone 5c is er een nieuw tijdperk voor Apple aangebroken, door een toestel aan te bieden dat qua design een tikkeltje anders is dan het vlaggenschip-model maar qua prijs wel een stuk aantrekkelijk wordt voor het grote publiek. Met de komst van de iPhone 5c, werd het toestel in eerste instantie door het grote publiek ontvangen als: de goedkope iPhone. Dit is echter een misvatting, aangezien het zeker geen “budget” model is.
Het toestel is beter gezegd: goedkoper, dan bijvoorbeeld de iPhone 5c. Dit zit hem met name in het materiaal waarvan het toestel gemaakt is. Tussen goedkoop en goedkoper zit in dit geval dan ook een wezenlijk verschil waarop je je niet moet verkijken. De iPhone 5c is namelijk zeker niet goedkoop, aangezien de prijs maar iets voordeliger uitvalt dan bijvoorbeeld de iPhone 5s.
Met een prijs van rond de 500 euro is het natuurlijk nog steeds een behoorlijk duur toestel, waarvan je zeker wel kwaliteit mag verwachten. Wees gerust, kwaliteit krijg je zeker met het in huis halen van de iPhone 5c.
De iPhone 5c is verkrijgbaar in drie verschillende varianten als het gaat om opslagcapaciteit en vijf verschillende varianten als het gaat om kleur. Het toestel is verkrijgbaar in een 8GB, 16GB en 32GB versie en verkrijgbaar in de kleuren, wit, roze, blauw, geel en groen.
Daarnaast is de iPhone 5c in combinatie met abonnement verkrijgbaar bij alle Nederlandse telecom providers, voor uiteenlopende prijzen.

Advertisement