Connect with us

Computer & Internet

Weet jij hoe je hoog komt in Google?

Ga ook voor die top posities in Google!

Voor de online marketeers onder ons is het een koud kunst om goede posities in Google te krijgen maar voor diegene zonder online marketing kennis is het een schimmige ondoorzichtige wereld.
Voor de laatste groep heeft Gofunky internetmarketing een online marketing scan ontwikkeld zodat jij een goede indicatie krijgt hoe goed jouw website wordt gevonden in Google.
De scan geeft een onafhankelijk oordeel en geeft jou de mogelijkheid om je site te verbeteren. Je kunt de scan dus ook gebruiken voor een second opinion van je huidige bureau.

De voordelen van een website scan

Een website scan geeft een ijkpunt van hoe je er nu voor staat. De punten van de scan kun je gebruiken als input voor nieuwe online marketing werkzaamheden die jij kunt oppakken.
In de scan wordt naar verschillende punten gekeken die van invloed zijn op de vindbaarheid in Google. Je ziet dat veel website eigenaren, eenvoudig op te lossen punten laten liggen. Dat is jammer omdat een kleine tijdsinvestering jou als snel veel meer rendement kan opleveren.
Uiteraard realiseren wij ons ook dat het makkelijk is gezegd dan gedaan, want in het land der blinde is een eenoog al snel koning. De scan maakt jou dus als het ware een eenoog. Je bent niet meer blind en hebt een onafhankelijk rapport over de website status als je bezig gaat met zoekmachine marketing.
De bevindingen uit het rapport zul je voor een deel zelf kunnen oplossen of kunnen doorgeven aan je web bouwer. In onze ogen start een goede online marketing strategie met de basis. Een website die goed is geoptimaliseerd voor Google.
Waar wacht je nog op en doe de gratis online marketing scan!

Advertisement