Connect with us

Computer & Internet

Webdesign Arnhem

Op het internet bevinden zich miljoenen websites. Hoe moeilijk is het om als website op te vallen tussen al deze sites. Dat kan op twee manieren:
– Door het uiterlijk van de site zelf (webdesign)
– Door de vindbaarheid van de site op zoekmachines (online marketing)
In beide facetten kan Webdesign Arnhem een hoop voor u betekenen. Voor €499,- ontwikkelen wij een complete site naar uw eigen smaak. Door veel contactmomenten in te lassen kunt u precies aangeven hoe u wilt dat de site eruit te zien komt. De website werken we uit tot in de kleinste details. Een belangrijk punt is dat de website gebruiksvriendelijk is. Daarnaast moet de site op alle apparaten goed worden weergegeven (responsive webdesign). Bovendien moeten klanten zonder moeite een aankoop kunnen doen. Een extra optie is om een webshop te laten ontwikkelen voor de website. Zoals u ziet zijn de mogelijkheden voor webdesign ongekend bij SAM online marketing & Webdesign
De vindbaarheid van de site op zoekmachines is funest voor het aantal bezoekers op de website. 90% van de internet gebruikers gebruikt de zoekmachine Google om websites op te zoeken. Op het moment dat uw site op de eerste pagina van Google staat bij zoekwoorden die relateren aan uw business, zal het aantal gerichte klantbezoeken op uw site flink stijgen. Dit is een vereiste voor conversieverhoging.
Onze professionals willen graag met uw site in Arnhem aan de slag gaan. De eerder besproken onderdelen zullen wij geheel voor u verzorgen. Behalve in Arnhem verlenen we onze diensten door heel Nederland.
Wilt u ook een winstgevende website/webshop laten ontwikkelen door SAM. Neem dan direct contact op met een van onze medewerkers. Deze staan u graag te woord. Wees uw concurrentie te slim af en sla uw slag in Arnhem met SAM online marketing & Webdesign!

Advertisement