Connect with us

Computer & Internet

Uw website

Rekruteer nu ook via uw website
De tijd waarin werkzoekenden enkel de laatste pagina’s van de krant doorbladerden, is voorbij. Er bestaan vandaag de dag heel wat andere media om naar vacatures op zoek te gaan. Zo zijn er bijvoorbeeld allerlei websites die zich specifiek richten op het online plaatsen van vacatures. Ook op sociale media zoals Facebook en LinkedIn zijn heel wat vacatures te vinden. Maar de meest efficiënte en drukst bezochte zoekplaatsen zijn misschien wel de websites van de bedrijven in kwestie zelf.
Negeso biedt sinds kort de Recruitment module aan, waarmee u vacatures uniform en overzichtelijk op uw website kunt plaatsen. De module maakt gebruik van een sjabloon die u helpt een standaard vacature op te stellen en biedt u bovendien de kans om de publicatie- en vervaldatum ervan in te stellen. De vacature gaat dus on- en offline wanneer u het wilt.
De geïnteresseerden kunnen op de vacature reageren door een standaardformulier in te vullen, en eventueel een cv te uploaden. Het formulier met bijlage wordt vervolgens naar een vooraf opgegeven e-mailadres gestuurd. Om spam te voorkomen, kunt u een captcha aan het formulier toevoegen. Dit is een woord- en/of lettercombinatie die de geïnteresseerden moeten overnemen. Aangezien robots en computers dit niet kunnen, zult u op die manier enkel reacties ontvangen van echt geïnteresseerden.
Bent u als bedrijf op zoek naar nieuwe werknemers? Rekruteer dan niet enkel via sociale media en rekruteringswebsites. Plaats uw vacatures ook op uw eigen website. Met de Recruitment module van Negeso is het niet alleen gemakkelijk om die vacatures online te plaatsen, maar ook om erop te reageren. Zo wordt de stap om te solliciteren voor uw toekomstige werknemers aanzienlijk kleiner.

Don't Miss:

Webdesign Arnhem

Advertisement