Connect with us

Computer & Internet

Special offer countdown module van Negeso

De special offer countdown module van Negeso is een handige tool daarvoor bedrijven en webshops vanwege bepaalde aanbiedingen zoals kortingen en gratis producten aan de verf te zetten. Door middel van een teller, uitgedrukt aan dagen, uren, minuten en seconden, wordt aan één oogopslag duidelijk welke producten en diensten gepromoot worden en hoelang dat acties nog geldig bestaat.
Enerzijds wekt dat timer bij websitebezoekers en klanten enkele nieuwsgierigheid met. Bepaalde producten en diensten krijgen met de homepage of productpagina extra aandacht en zullen vanzelfsprekend hoogstwaarschijnlijk enig voordeel te verstrekken hebben. Anderzijds creëert dat timer een gevoel van dringende noodzaak. Als de websitebezoekers en klanten willen profiteren van een aanbieding, dan zullen ze snel moeten bestaat, want de termijn tikt steeds voorts weg en de noodzaak vanwege een beslissing te nemen zou niet eeuwig kunnen worden uitgesteld.
De module is bovendien erg gebruiksvriendelijk. De timer kan vanwege het even waar met jouw eigen website geplaatst worden en kan de resterende termijn van meerdere aanbiedingen aangeven, waarbij de desbetreffende producten of diensten elkaar afwisselen met het scherm.
Negeso zou er alsmede daarvoor zorgen dat jouw eigen webshop kopen zo transparant mogelijk is. Online verwerven en betalen houdt daarvoor herhaaldelijk mensen nog altijd een risico aan. Vanwege vertrouwen uit te stralen en klanten aan te zetten jouw eigen producten en diensten via de webshop aan te schaffen, kunt u het best zoveel mogelijk informatie geven. Welke producten en diensten kunnen gekocht worden? Wat bestaat de leveringsvoorwaarden? Wat bestaat de terugzendvoorwaarden? Is er een klantenservice waar men aan geval van een probleem met kan terugvallen?
Negeso maakt het jouw eigen klanten meteen alsmede mogelijk de webshop via een mobiel apparaat te bezoeken. Middels een mobiele shopping app hebben jouw eigen klanten met een veilige, eenvoudige en overzichtelijke manier toegang tot jouw eigen producten en diensten.

Up Next:

Patience

Don't Miss:

Snel internet

Advertisement