Connect with us

Computer & Internet

Denda Games heeft een nieuw spel online geplaatst op haar Website!

Nadat een schip spoorloos is verdwenen, vrezen de inwoners van Portsmouth dat ze ten prooi zijn gevallen aan een vloek in “Left in the Dark: No one on Board”, een griezelig zoek en vind avontuur!
Privédetective Charlotte Austin ontvangt een brief van de burgemeester van Portsmouth waarin hij dringend om haar hulp verzoekt. Een paar weken geleden is een groot schip de haven van Portsmouth uitgevaren maar niet op zijn bestemming aangekomen. Onlangs werd het schip eindelijk gevonden. Het dobberde doelloos rond op zee. Van de bemanning en de vracht ontbreekt nog altijd ieder spoor! Deze spelletjes zijn een waar zoek en vind avontuur!
De inwoners van Portsmouth vermoeden dat er sprake is van een vloek maar daar gelooft Charlotte niet in. Maar waarom vindt ze dan geen enkel bewijs? En wie is de geest die contact met haar zoekt? Wanneer ze ook nog eens door een man met een haak wordt achtervolgd, beseft Charlotte dat het raadsel niet makkelijk op te lossen is. Wat heeft het verdwenen schip te maken met Duivelseiland en de familie die daar veertig jaar geleden door een brand is omgekomen? Help Charlotte met het oplossen van dit onheilspellende mysterie!
Ook in Twisted Lands – Origin en Angelica Weaver – Catch me when you can Collector’s Edition kruip je in de huid van een doortastende detective. Download deze spannende zoek en vind spelletjes bij Denda Games!
Kenmerken
Los samen met Denda Games een spannend mysterie op
Spoor de verdwenen bemanning op
Wie is de man met de haak?
Ontrafel een intrigerende familiegeschiedenis
Unieke puzzels met verschillende moeilijkheidsgraden
Een meeslepend verhaal
Een prachtig getekend spel
Volledig Nederlandstalig
Kijk ook eens op de website van Denda Games om gratis ieder spel één uur uit te proberen. Met meer dan 850 spelletjes is er voor ieder wat wils!

Waar je op moet letten bij winkelen op online marktplaatsen

Winkelen

Naambordjes voordeur

Huis & Tuin

Nieuwe titel uitgebracht “Death Pages: Ghost Library Collector’s Edition nieuw in het spelletjes assortiment!

Computer & Internet

Advertisement