Connect with us

Computer & Internet

Bedrijfsprinter

bedrijfsprinter

Een beetje onderneming heeft natuurlijk ook een eigen bedrijfsprinter. Wanneer het om grotere bedrijven gaat, is dat er vaak zelfs meer dan één. Een printer is namelijk ontzettend belangrijk, zo niet onmisbaar om je bedrijf goed en effectief te laten draaien. Het kan dan ook ontzettend vervelend zijn wanneer de printer het ineens niet meer doet. Vooral omdat je daar vaak pas achter komt op het moment dat je deze echt dringend nodig hebt en iets moet afdrukken. Gelukkig zijn daar ook oplossingen voor. Je hoeft lang niet altijd direct een nieuwe printer te kopen. In veel gevallen valt de printer namelijk gewoon nog te repareren. 

Repareren van de printer

Printer reparatie is in veel gevallen gelukkig niet zo ingewikkeld. Je hoeft niet met de printer naar een winkel of de fabriek terug te gaan. Deze kan namelijk gewoon op locatie worden gemaakt. Dat betekent dat er een reparateur naar het bedrijf komt die kijkt wat er precies met de printer aan de hand is en deze maakt als dat mogelijk is. Natuurlijk dien je voor de reparatie van een printer wel te betalen. Vaak wordt er een vast tarief gerekend en worden er daarnaast ook nog voorrijkosten bij opgeteld. 

Sluit een contract af!

Gelukkig is het ook mogelijk om een contract af te sluiten. In dat geval betaal je een vast bedrag per jaar waarmee de printer in principe volledig verzorgd wordt. Er komt dus op reguliere basis iemand langs voor het onderhoud van de printer waarmee voorkomen kan worden dat deze ineens defect gaat. Wanneer er onverhoopt toch iets aan de hand is met de printer staat er binnen de kortste keren iemand voor de deur die in staat is om deze te repareren. En je betaalt natuurlijk een stuk minder dan wanneer je geen contract hebt. 


Advertisement