Connect with us

Computer & Internet

Einde van uw onderneming zonder backup!

stelt u zich eens voor dat u als ondernemer uw bestanden kwijt bent geraakt door een computer crash, brand, virus of een grote fout. Dan kan dat het einde zijn van uw onderneming. Omdat te voorkomen is het belangrijk regelmatig een backup te maken van alle bestanden. Daarnaast raadt ik ook aan een online backup te maken zodat uw bestanden ook altijd extern staan opgeslagen. Dan is het aan te raden om voor een Online Backup Service te kiezen aangezien dan een andere partij verantwoordelijk is voor uw bestanden.
Daardoor heb je extra zekerheid dat uw kostbare gegevens niet verloren gaan. Aangezien er regelmatige replicatie van uw bestanden wordt gemaakt.
Het maken van een online backup is zeker geen overbodige luxe.
Je ook kan door middel van een FTP en backup software zelf regelmatig een online backup maken. Er zijn verschillende gratis backup software op internet te vinden. En een webhosting pakket kan ook al heel goedkoop zijn.
Op die manier bent u lekker voordelige uit.
Maar het nadeel daar van is dat u zelf steeds een externe replicatie van uw backup moet maken. Tevens heeft u op die manier geen zekerheid dat u gevoelige informatie wel veilig staat op die FTP.
Kortom wees bewust van het risico dat u loopt bij het verlies van uw klantenbestand en kostbare gegevens. Onderneem vandaag nog actie om u en uw bedrijf garantie en veiligheid te bieden.
Er zijn diverse online backup vergelijking sites waar je de online backup diensten kunt vergelijken op prijs en kwaliteit.

Advertisement