Connect with us

Auto

Sloopauto verkopen aan landelijke ophaaldienst

Een sloopauto staat bij de meeste mensen in de weg. U heeft er niets aan en de ruimte die de sloopauto in beslag neemt kunt u wellicht beter benutten. Welke actie gaat u ondernemen? Inderdaad de sloopauto verkopen aan de landelijke ophaaldienst. Hier doet u uzelf en ons een groot plezier mee! Wij kunnen de sloopauto snel verwijderen als er haast is geboden. U hoeft alleen maar te bellen naar 06 33 33 84 88 en wij komen meteen in actie. Wij brengen snel uw voertuig naar de autosloop en u bent uit de zorgen. Opgeruimd staat netjes!

Werkwijze landelijke sloopauto ophaaldienst

Wij hebben een eenvoudige en doelmatige werkwijze. Zo gaan wij te werk:

  • U belt onze opkoper en u biedt dan uw sloopauto aan;
  • Er wordt een bod op uw auto uitgebracht;
  • Bij het bod houden wij rekening met het merk, het type auto en het bouwjaar en wij doen u een zo hoog mogelijk bod;
  • Als u akkoord gaat met het bod dan maken wij meteen een afspraak;
  • Binnen 24 uur bent u in ieder geval van uw sloopauto verlost!

Onze klanten aan het woord..
Wij krijgen regelmatig een e-mail van tevreden klanten die van onze service gebruik hebben gemaakt: “Wij zijn erg tevreden over de werkwijze. Op een dinsdagochtend hebben wij gebeld en na drie uur was alles geregeld en is de sloopauto bij ons opgehaald. We kregen het afgesproken bedrag netjes uitgekeerd en wij hoefden niets te regelen. De auto opkopers waren erg vriendelijk en vroegen of dat alles duidelijk was. Een betere service hadden we niet kunnen hebben. Als wij nog een sloopauto hebben of wij kennen iemand, dan zullen wij deze aanbevelen en naar de landelijke ophaaldienst doorverwijzen. Geweldige service van autosloperij Amsterdam en nogmaals bedankt en met het ontvangen bedrag konden wij weer verder denken aan een andere auto. Inmiddels hebben we er een, maar als de tijd rijp is en deze auto stopt er mee, weten wij waar we met onze sloopauto moeten zijn”.
Wij zijn uiteraard erg blij met onze tevreden klanten en trots op onze medewerkers die daarvoor zorgen door hun inzet. Bent u de volgende die wij van dienst mogen zijn?

Contact opnemen

Als u een sloopauto aan ons wilt verkopen, dan kunt u nu bellen met 06 33 33 84 88.  www.sloopauto-ophalen.nl staat graag voor u klaar.

Advertisement