Connect with us

Auto

The Rag Company: Nu ook in Europa

The Rag Company: superior microfiber material!

Allereerst is het van belang om te weten dat The Rag Company Europe een Optimal Car Care B.V. dochterbedrijf is gevestigd in Hengelo(ov), Nederland. Vanuit de vraag uit de markt is het idee ontstaan om een partnerschap aan te gaan met een bedrijf dat een relevante aanvulling vormt op de diensten van Opti-Coat. Zo kwamen we in contact met The Rag Company op onze reis om de beste microfiber handdoeken en doeken te vinden.
Na een persoonlijke ontmoeting, ontstond een natuurlijke vertrouwensband dat elkaar uitstekend versterkte. Inmiddels is het 2017 en The Rag Company Europe is een feit.

Geschiedenis van The Rag Company

The Rag Company is een particulier bedrijf uit Idaho, USA, dat is opgericht in 1999. Het doel: simpelweg het leveren van de beste kwaliteit microfiber producten voor groothandel en detailhandel. Niet alleen via de producten, maar met name in het bieden van hoogwaardige service en geloven wij in de filosofie dat producten van The Rag Company de norm horen te zijn op het gebied van microvezeldoek en detailing wereldwijd.

Uitgegroeid tot een begrip op het gebied van microvezel doeken

Door de jaren heen is The Rag Company sterke partnerschappen aangegaan met Aziatische fabrieken, dat ons in staat stelt om onze klanten een grote diversiteit van standaard en aangepaste maten en kleuren microvezelweefsels/doeken te bieden. Inmiddels is The Rag Company een van de snelst groeiende bedrijven in de microvezelindustrie en daarmee een gevestigde naam waarop u kunt vertrouwen!
Een greep van onze portfolio omvat namen van zeer bekende hotels , ziekenhuizen, schoonmaakbedrijven, auto detailers, cardetail distributeurs, universiteiten, spa’s en wellness resorts en tot slot autofabrikanten.
Als jong en dynamisch bedrijf staan wij open voor suggesties, verbeteringen en andere opmerkingen. Wij zijn te vinden op youtube, Instagram en Facebook met onze producten, klanten en onze mensen. Voel je altijd vrij contact met ons op te nemen voor vragen, advies of hulp!

Advertisement