Connect with us

Auto

Grondig automaat spoelen

Heb jij een auto met een automatische versnellingsbak? Dat rijdt super fijn. Je hoeft je nooit meer bezig te houden met de koppeling en het schakelen. Dit biedt jou veel meer rijcomfort. Het rijden in een automaat is een stuk prettiger, want je ben simpelweg niet met drie dingen tegelijkertijd bezig. Toch moet jij als automaat rijder, niet vergeten dat het automaat spoelen er ook bij komt kijken. Een automatische versnellingsbak heeft namelijk na verloop van tijd een reiniging van de versnellingsbak nodig. Dit is onvermijdelijk om jouw auto goed op weg te laten gaan. Wat automaat spoelen precies is, lees je hier.
 

Automaat spoelen

Met een Power Flush kan je de auto reinigen en de automaat spoelen. Dit is een zeer hoogwaardige methode om het stuurhuis, motorblok en de automatbak volledig te reinigen. Ook kan je met deze Power Flush het airco systeem schoon laten maken. Bij deze manier van reinigen, wordt er een vloeistof door de leidingen van de auto heen gepompt. Dit is een oplossing van water met een schoonmaakmiddel, die alle restanten olie en smeer wegnemen. Als er namelijk te veel vuil in de leidingen blijft hangen, kan de automaat op een gegeven moment gaan stotteren en stoten. Dan werken de ventielen niet goed meer en zal de auto kuren gaan geven. Om dit voor te zijn, kan je met een Power Flush de automaatbak dus volledig schoonmaken.
Afbeeldingsresultaat voor avs autos

AVS Auto’s Oud Beijerland

Wil jij er voor zorgen dat jouw auto goed blijft rijden? Dan doe je er goed aan om tijdig de automaat spoelen uit te laten voeren met een Power Flush. AL het overtollige materiaal wordt uit de leidingen verwijderd en de olie ververst. Zo loopt jouw auto weer als een zonnetje. Dit kan je laten doen bij AVS Auto’s in Oud Beijerland. Een automaat spoelen met Power Flush, is de beste manier om met jouw automaat weer de weg op te gaan.

Advertisement