Connect with us

Auto

Aluminium kisten in verschillende uitvoeringen

Voor iedereen die met een bedrijfswagen rijdt waarmee je goederen vervoerd, weet dat het handig is om opbergruimte te hebben waar je spullen in kunt opslaan. Een bedrijfswagen, vrachtwagen, aanhangwagen of oplegger zijn pas echt handig in gebruik, als die extra opbergruimte er ook is. Toch is het niet standaard dat deze transportmiddelen worden uitgerust met aluminium kisten.
 
Jammer eigenlijk, want als dat er wel zou zijn, dan zou iedereen er natuurlijk volop gebruik van gaan maken. In een kleine wagen is het namelijk erg lastig om je gereedschap los mee te nemen. Een schroevendraaier, handschoenen en pionnen wil je natuurlijk liever niet los in je cabine laten slingeren. Dat is ten eerste onhandig, maar nog veel belangrijker: het is gevaarlijk. En natuurlijk ook zonde van de bekleding in je auto wat vies zal worden. Wil je toch losse materialen meenemen? Laat dan aluminium kisten onder je auto, aanhanger, oplegger of vrachtwagen maken.
 

Aluminium kisten

Op het gebied van kisten onder bedrijfswagen zijn er veel verschillende opties. Zo kan je kiezen uit onderbouw kisten, opbouwkisten en disselbakken. Al deze kisten zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Er bestaan standaarduitvoeringen, maar de aluminium kisten kunnen ook op maat worden gemaakt. De inrichting van de kisten kan ook naar eigen wens worden bepaald.
 

Materiaal

Het gebruikte materiaal verschilt. Kisten voor grote en zwaardere auto’s worden van RVS gemaakt. Andere bakken worden juist gemaakt van aluminium. Dit heeft te maken met de trekkracht van de auto. Op het moment dat de kist te zwaar is, kan de auto uit balans raken. Aluminium is een zeer sterk materiaal wat ook goed is bestand tegen alle weersomstandigheden. Alle aluminium kisten zijn gemaakt van aluminium traanplaat, waardoor de stevigheid van de kist is geborgd.
 

Gepro box

Wil jij graag aluminium kisten op of onder jouw bedrijfswagen? Dan kan Gepro Box jou van dienst zijn!

Advertisement