Connect with us

Actueel

Voordelen van de entresolvloer

Een entresolvloer is een extra te plaatsen verdieping in een magazijn. Hiermee wordt inpandig de opslagcapaciteit verdubbeld. Zonder een ingrijpende verbouwing of het huren van een nieuwe opslag, wordt de opslagruimte dus eenvoudig binnenin het pand verdubbeld. De voordelen van een entresolvloer zijn eindeloos. Een aantal zijn hieronder op een rijtje gezet.
 

Voordelen

  • Terugverdientijd

Het huren van extra opslagruimte is veel duurder dan de aanschaf van een entresolvloer. Het huren van opslagruimte is € 50,- per vierkante meter per jaar. De aanschaf van een entresolvloer varieert tussen de € 50,- en € 90,- per vierkante meter. Dit betekent dus dat de terugverdientijd al binnen twee jaar is bereikt.

  • Benutting van hoogte

Met legbordstellingen kan nooit de volledige hoogte van een magazijn worden genut. Dit komt omdat de stellingen om kunnen vallen als ze te hoog worden gestapeld. Bij zo’n vier meter is dus de maximale hoogte van de stelling bereikt. Wie kiest voor een entresolvloer kan deze hoogte dus tweemaal bereiken. Een magazijn van twaalf meter hoog wordt op alle manieren gebruikt.

  • Uitbreidbaarheid

Je kan eerst kiezen voor een halve opbouw van de entresolvloer. Mocht het bevallen of jij meer opslagruimte wil hebben, dan is het systeem eenvoudig uit te bereiden. De vloeren worden als puzzelstukjes in elkaar gelegd.

  • Verplaatsen

Gaat het bedrijf verhuizen naar een andere locatie? Dan kan de entresolvloer eenvoudig worden afgebroken en opnieuw worden gemonteerd op de nieuwe locatie. Dit komt omdat de vloer niet vast wordt gemaakt aan het fundament van de bestaande hal. Dit maakt het dus ideaal om de opbouw mee te verhuizen
 

FGN Magazijninrichting

Denk jij na over een entresolvloer? Denk dan ook na over de leverancier die jij kiest. FGN Magazijnsystemen levert advies en entresolvloeren op maat. De onderdelen worden door hen zelf gemaakt, dus alle wensen en opties kunnen volledig besproken en toegepast worden.

Advertisement