Connect with us

Actueel

Via een centveiling spotgoedkoop producten winnen!

Uitverkoopnederland.nl is een veilingsite, echter niet zomaar een site met veilingen. Het is namelijk een centveiling. Op deze website kun je de meest geweldige producten kopen voor superscherpe prijzen. Aanmelden is bovendien helemaal gratis.

Wat is een centveiling?

Een centveiling is een veiling, echter geen gewone veiling. Bij een centveiling, de naam zegt het eigenlijk al, gaat het bod telkens met slecht 1 cent omhoog! Het werkt verder precies net als elke normale veiling, echter met dat verschil dat elk bod slechts 1 cent hoger is dan de vorige. Dat geldt voor alle producten die er worden aangeboden, van 3D LED TV’s tot wasmachines, van MacBooks tot iPhone 6 en van de meest exclusieve vakanties tot fashion prijzen en de meest gewilde gadgets. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat je een Apple iPad, die normaal in de winkel € 599,00 kost, al voor een paar tientjes kunt winnen. Win jij de veiling, hoe laag het bedrag ook is, dan krijg je gegarandeerd jouw gewonnen product.

Hoe werkt een centveiling?

Bij een centveiling heb je altijd een zogenoemde biedtijd. Dit betekent, dat telkens als er een bod op een product wordt gedaan, dat dan de biedtijd opnieuw begint. Wordt er voor het einde van de biedtijd geen nieuw bod meer gedaan, dan wint diegene met het op dat moment hoogste bod de veiling. Dat betekent dat het mogelijk is dat je voor slechts een paar tientjes al een super deluxe allinclusive vakantie kunt winnen, of de aller nieuwste gadgets of fashion.

Telkens nieuwe veilingen

Op Uitverkoopnederland.nl vindt u telkens nieuwe veilingen van de meest luxe gadgets, hebbedingetjes, elektronica, vakanties en ga zo maar, altijd van een zo hoog mogelijke kwaliteit. Uitverkoopnederland.nl selecteert altijd de allerbeste producten en jij bepaalt zelf hoeveel je ervoor betaalt!
Elke dag kun je kiezen uit tientallen exclusieve veilingen. Nog nooit heb jij een product zo goedkoop kunnen kopen! Wil jij ook meedoen? Dat kan. Meedoen is heel simpel. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is een gratis account aan te maken, het aanbod te kiezen dat bij je past en je kunt al beginnen met bieden. Je kunt vervolgens alle veilingen live volgen en bieden op elke veiling die je wilt. Diegene met het hoogste bod aan het einde van de biedtijd wint de veiling. Heb je een veiling gewonnen, dan zie je dat meteen!

Advertisement