Connect with us

Actueel

Rijschool Troy Utrecht

Bij Rijschool-Troy ben je op de juiste adres om jou rijbewijs in korte tijd te behalen.
Sinds het wetswijziging kun je al beginnen vanaf je 16,5 jaar met autorijlessen. Je autorijbewijs halen is niet voor iedereen even gemakkelijk, er kan veel redenen voor zijn. Vanwege je studie en werk zou je weinig tijd kunnen hebben om te beginnen met autorijlessen in Utrecht. Of het kan zijn dat je niet het geld voor hebt, want de kosten voor het autorijlessen zijn vaak niet laag. Wees vandaar niet gerust, want Rijschool Troy heeft spectaculaire aanbiedingen op les pakketten. In dit les pakketten zitten rijlessen met examen, herexamen, eigen-verklaring, tussentijdse toets,theorie-materiaal alles wat je nodig zult hebben om je autorijbewijs te halen voor een vast tarief. Neem een afspraak voor een gratis vrijblijvend proefrijles om te kijken bij ons rijschool en profiteer van vele voordelen zoals studentenkorting.

Basis kennis autorijden:

Leren auto rijden vergt veel concentratie en uithoudingsvermogen en het kan in het begin lastig zijn omdat je nog veel informatie moet opslaan en verwerken, en dat je hierbij veel handelingen te gelijk moet uitvoeren. De instructeur zal daarom jou eerst leren sturen, daarna krijg je de technische handelingen te leren zoals schakelen en koppeling gebruiken, leren wegrijden. De technische handelingen worden na aantal gereden kilometers automatisme waarbij je niet veel meer moet nadenken.
Zodra je dit allemaal hebt geleerd ben je klaar om je verkeers-inzicht en het kijk gedrag te leren. Uiteraard zal je ook parkeer technieken leren om de auto makkelijk en veilig te kunnen parkeren. Vaak denkt men dat het auto schakelen lastig voor hun is te leren. Je hoeft dus echt niet bang te zijn om fouten te maken bij het rijden, je instructeur zou elk moment kunnen ingrijpen waar het verkeerd gaat en uitleggen wat er mis ging. Je rijbewijs behalen als hand schakelt heeft wel vele voordelen, want zo zou je automaat en als hand schakelde auto’s kunnen besturen. De kosten van automaat rijlessen zijn ook vaak hoger dan gewone autorijlessen.

Advertisement