Connect with us

Actueel

Vergelijk en kies zelf de beste dj

Voor allerlei producten kennen we al enige tijd vergelijkingssites. Een gemakkelijke wijze om in een korte oogopslag de juiste prijs –en kwaliteitsverhouding te vinden van bijvoorbeeld een mobiele telefoon of stofzuiger. Ook zijn er sinds kort vergelijkingssites voor diensten van vakmensen, zoals de timmerman of metselaar.
Voor het zoeken van een goede dj binnen de regio kennen we nog geen landelijke vergelijkingssite. Het vinden van een geschikte dj met de juiste vaardigheden, kennis, prijs –en kwaliteitsverhouding is een lang proces. Het vinden van dj’s die passen binnen uw feest vergt veel tijd en geduld. Tevens zijn ook niet alle dj’s even goed vindbaar op het internet.
Djoffertes is een landelijke vergelijkingssite voor diskjockeys (dj’s). Dj’s staan per woonplaats/werkgebied opgeslagen in het systeem van Djoffertes.
Deze landelijke vergelijksite biedt uitkomst wanneer u een goede dj zoekt voor de juiste prijs binnen uw regio en er geen tijd voor hebt om dit allemaal zelf uit te zoeken.
Als klant vult u op de vergelijkingssite een offerte formulier in en ontvangt zo snel mogelijk maximaal 5 offertes van beschikbare en geschikte dj’s binnen uw regio. De dj’s worden geselecteerd op kwaliteit, vaardigheden, kennis en prijs.
Maar waar let u nou op bij het kiezen van de beste dj voor uw feest/evenement? Voor deze vraagt is er op de website een checklist beschikbaar. Door middel van de checklist kunt u zelf bekijken welke punten voor u belangrijk zijn voor de keuze van een dj.
Denk bijvoorbeeld aan de vraag of de dj praat tijdens het draaien richting het publiek en of dj bereid is om bij een gezellige sfeer een uurtje langer door te gaan.
In de praktijk blijkt dat soort gelijke vragen belangrijk zijn om met de dj te bespreken. Zo voorkomt u miscommunicatie van beide kanten.
Door middel van een landelijke database bieden wij altijd een ruim aanbod aan verschillende dj’s. U ontvangt bij uw aanvraag maximaal 5 verschillende offertjes van 5 verschillende dj’s. Zodoende kunt u de beste dj voor uw verjaardag, jubileum of bruiloft vinden voor de juiste prijs –en kwaliteitsverhouding. Sterker nog, u vindt zelfs in aanzienlijk minder tijd de beste dj!

Advertisement