Connect with us

Actueel

De snelste slotenservice van Amsterdam

Wanneer je buiten staat in de kou en je komt je huis niet meer binnen dan is het meestal zo dat je snel geholpen wilt worden. Lang wachten wordt niemand vrolijk van en al zeker niet wanneer je voor je eigen huis staat te wachten. Misschien regent het zelfs wel. Een snelle slotenservice in Amsterdam kan daarom een goede oplossing zijn. Heeft u een spoedgeval? Dan is De Slotenmaker Amsterdam binnen een half uur aanwezig.
 

Buitengesloten in Amsterdam

Het overkomt meer mensen dan je zou denken. De sleutels kwijt raken en vervolgens je huis niet meer binnen komen. Het is natuurlijk nooit leuk als dit je overkomt, maar het kan altijd gebeuren. Wees niet zo naïef om een sleutel onder de deurmat te leggen, want voordat u het weet zijn al uw spullen genakt. Wat bijvoorbeeld wel een goed idee is om
 

Sleutel afgebroken in het slot van de deur

Een probleem wat zeker vaak voorkomt is dat de sleutel is afgebroken in het slot. Een afgebroken sleutel uit het slot verwijderen is voor De Slotenmaker Amsterdam een fluitje van een cent. Onze vakkundige jongens hebben dat zo gepiept voor u. Ja hoor, wel gepiept. In de meeste gevallen kunnen wij de sleutel schadevrij uit het slot verwijderen. Daarna is het slot gewoon weer te gebruiken. Mocht u zelf het slot kapot hebben geragd dan kunnen wij dit best voor u vervangen. Natuurlijk zit daar wel een flinke prijs aan vast.

Onze partner in Haarlem

Als u in Haarlem iemand nodig heeft dan kunnen wij daar ook voor zorgen. Wij werken nauw samen met deze betrouwbare slotenservice Haarlem. Heeft u met spoed iemand nodig? Dan kunnen wij u van dienst zijn. Kapotte sloten vervangen, eerste hulp bij buitengesloten huis en nog veel meer. Zpa;s Johan Derksen zou zeggen: Gewoon doen dus.

Advertisement