Connect with us

Actueel

Tag Heuer Connected schittert in Kingsman

In de nieuwste Kingsman film die in het najaar in de Nederlandse bioscopen te zien is, schittert het prachtige Tag Heuer Connected horloge. Speciaal voor deze film is er een horloge van Tag Heuer ontwikkeld. De Tag Heuer Connected Kingsman Special Edition zal uitsluitend verkocht worden via een speciaal warenhuis voor heren labels. Vanaf juli 2018 zullen de horloges hier slechts één maand te koop zijn.
 

The Kingsman

De regisseur van deze geweldige film heeft persoonlijk de keuze gemaakt voor dit Tag Heuer Connected horloge. Voor The Golden Circle was het zeker om een Tag Heuer te dragen. Echter was enkel de vraag welk Connected horloge elegant genoeg was voor een ‘Kingsman’. Het horloge moet uiteraard perfect passen bij het personage. Waar de hoofdpersoon in de film een chique kingsman is, draagt hij ook een bijpassend horloge. Dit horloge moet onder alle omstandigheden zijn dienst doen, zoals in een vechtscene, onder water of tijdens andere stunts. Het elegante uiterlijk is verkregen door de roségouden lugs en de leren band. De wijzer functies zijn volledig anders dan hetgeen gebruikelijk is bij Tag Heuer. Voor het Kingsman horloge zijn deze namelijk nachtblauw of grijs met een Kingsman logo op 3 uur en 9 uur. De verpakking van het extra bandje is in oranje fluweel, wat een verwijzing is naar de oranje mantel uit de film.
TAG Heuer SBF8A8023.32EB0103 KINGSMAN SPECIAL EDITION - ORANGE ALCANTARA STRAP 2017 HD

Juwelier van Willegen

Deze special edition van Tag Heuer Connected is slechts verkrijgbaar in het warenhuis in juli. Maar naast dit Kingsman horloge heeft Tag Heuer Connected nog veel meer ander soortige horloge lijnen. Wil jij een kijkje nemen in de geweldige uitvoeringen van Tag Heuer? Kom dan eens langs bij Juwelier van Willegen. Met een geweldig aanbod van Tag Heuer horloges, zal jij vast en zeker het Tag Heuer Connected horloge vinden wat bij jou past!

Advertisement