Connect with us

Actueel

Ramen blinderen

Ramen blinderen

Ramen blinderen wordt steeds populairder. Het ramen blinderen kan op meerdere manieren. Bij Tint your car helpen we je graag in het maken van een keuze die bij jou  én je auto past. Combinaties van verschillende tinten behoren eveneens tot de mogelijkheden. Tint Your Car heeft diverse soorten en kleuren folie in huis. Geheid dat er een variant past bij jouw persoonlijke voorkeuren en wensen! We helpen je graag!

Ramen blinderen – wáárom?

Bij het ramen blinderen of tinten, wordt de ruit beplakt met een folie die ertoe leidt dat het raam een andere tint krijgt – vaak een donkere variant. Er bestaan meerdere redenen waarom autobezitters hier interesse voor hebben. De uitstraling van het voertuig wordt beter – een goede tint voorziet de wagen van een exclusievere aanblik. Daarnaast wordt het ramen blinderen óók gedaan om meer privacy te waarborgen, wat weer leidt tot minder autodiefstal. Ten slotte wordt het ramen blinderen gedaan om warmte te weren. Erg handig tijdens perioden met véél zon.

Ramen blinderen – hoe doen we het?

Tint Your Car is een specialist in het aanbrengen van verschillende soorten tinten op autoramen. De wijze van aanbrengen van auto raamfolie is heel belangrijk. Het maakt het verschil of het de blik van de auto sterk verbetert of juist niet. We plakken de auto’s uiterst vakkundig met een speciale folie van alleen de allerbeste kwaliteit. Deze folies zijn van topmerken, bieden extra bescherming en hebben een kras vaste laag. We maken het werk nog eens extra aantrekkelijk door deurpanelen er tijdelijk af te halen, zodat ruiten in één stuk worden getint – zonder naden. Daarbij beschikt Tint your car over een stofvrije werk ruimte.

Contact Tint your car

Geïnteresseerd in ramen blinderen? Kijk dan niet verder dan Tint Your Car – dé specialist in de aanbreng van diverse tinten op autoramen!
Méér informatie over onze diensten? Breng dan een bezoek aan onze website over ramen blinderen
tintyourcar.nl

Advertisement