Connect with us

Actueel

Geen tijd of zin om te koken? Catering iets voor u?

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan Catering Arnhem, maakt dat uw maaltijd onze zorg wordt
Dagelijks vers vanuit onze eigen keuken, van hoge kwaliteit en met zorg en smaak bereid.

Dagelijks vers bereid uit onze eigen keuken

De boodschappen hebben wij al voor u gedaan, alles wat nodig is voor een heerlijk power ontbijt, lunch, brunch, buffet, barbecue, hapjes buffet, high tea, of volgens uw eigen suggesties hebben wij al met zorg voor u in huis gehaald, van hoogstaande kwaliteit, zoals u van ons mag verwachten.
Welling catering Arnhem, biedt luxe catering op maat, van een goedkoop broodje bij de lunch of vergadering tot smaakvolle, trendy hapjes en complete buffetten, diners, lunches, brunches, high tea of een compleet verzorgde barbecue.

Geheel verzorgde catering

Ook bieden wij de mogelijkheid tot een geheel verzorgde all-in Topper barbecue arrangement, incl. drank en een professionele chef kok, zodat u alle aandacht heeft voor uw gasten en u kunt genieten van een heerlijke maaltijd op een compleet verzorgde dag.
Of live cooking? Thuis, in uw eigen omgeving, werk of op locatie uw gasten verrassen met een culinaire verwennerij?
Wij bereiden live voor u de kleine gerechten en serveren deze direct uit. Uw gasten zullen versteld staan van de heerlijke smaak en combinaties die tongstrelend voorbij komen.
Gewoon bij u thuis of op een door u gewenste locatie, desgewenst met een frisdrank, wijn- en bierarrangement.
Aan alles is gedacht, zelfs de mogelijkheid om vriendelijk en zeer professionele personeel voor de bediening in te zetten.
De volgende dag halen wij alles weer bij u op, de afwas wordt gedaan en spullen weer opgeruimd, zodat u kunt terug kijken op een geslaagde dag..
Aan de aankleding van uw feest hebben wij ook gedacht, van overkappingen, terrasverwarming, rode loper, praattafels, parasol, neem gerust eens een kijkje op onze website en laat u verrassen door het enorme aanbod.

Over ons

Heeft u nog vragen, speciale dieetwensen, glutenvrij of andere suggesties?
Neem gerust contact met ons op, wij bespreken dit graag met u.
Het is mogelijk om alle diensten en producten aan te schaffen via onze website, ook de huur van alles wat u nodig heeft voor een heerlijke maaltijd.
Neem eens een kijkje op onze website onder het kopje verhuuraanbod via onze webshop of stel uw eigen barbecue pakket samen.
Alles onder 1 dat, dat is onze visie
Welling cateraar voor omgeving Arnhem en regio Gelderland
Voor service en een goede prijs kwaliteit verhouding

Don't Miss:

Ramen blinderen

Advertisement