Connect with us

Actueel

Overlast? Laat de buren ook genieten

Overlast? Laat de buren ook genieten

“Beter een goede buur, dan een verre vriend!”, luid het gezegde. Iedereen heeft buren en hoopt dat ze nooit over jou zullen klagen! Afijn, wanneer je een feest geeft is het bijna niet te voorkomen dat de buren hier “last” van hebben.
De meest voor de handliggende oplossing is het uitnodigen van de buren óf de oplossing van 247disco namelijk een Silent feest te geven. Met een Silent feest dragen de gasten een koptelefoon waar de muziek op word afgespeeld. “Hoe buurvriendelijk is dat!”.

“Ik woon in een drukke buurt en mijn buren/omgeving klaagt ontzettend snel over geluidsoverlast. De Silent Disco was dus ideaal”.

Maak jou feest ook leuk voor de buren

Als goede buur kun je voor aanvang van het feest de buren een paar koptelefoons geven. Het bereik is zo goed dat de buren live tijdens het feest de muziek via de koptelefoon kunnen horen.
Uiteraard alleen via de koptelefoon, want wanneer ze de koptelefoon af doen zullen ze geen muziek meer horen.
Vraag gelijk of de buren nog een paar leuke verzoeknummers hebben en draai deze tijdens het feest.
Voor de buren is het leuk dat ze op hun eigen momenten naar de muziek kunnen luisteren en wanneer ze dit niet willen doen ze de koptelefoon gewoon af.
Je zou er zelfs nog voor kunnen kiezen om de muzieksmaak van de buren op één van de kanalen af te spelen.

“Met een Silent feest hebben de buren in ieder geval geen geluidsoverlast”.

Voor je eigen bezoekers maakt het tevens ook geen verschil. Sterker nog, door de twee verschillende kanalen hebben zij ook nog de keuze naar welke muziekstijl ze willen luisteren.
En niet geheel onbelangrijk, na een zeer geslaagd feest, zult u geen klachten vanwege geluidsoverlast ontvangen! Lees het hele bericht op de website >

Advertisement