Connect with us

Actueel

Spookhuis loopt leeg

“Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan”. Jarenlang stonden we voor het spookhuis in de rij, maar tegenwoordig loopt het bezoekersaantal sterk af.
Horror en thriller thema’s zijn al langere tijd bekend binnen allerlei concepten. De welbekende spookhuizen nemen in bezoekersaantallen flink af. Toch blijft de groep thrillseekers, durfals en horror liefhebbers erg groot.
Onder het motto: “Het verleden heb je, toekomst moet je maken” ontstaan er allerlei nieuwe innovatieve concepten om horror te beleven, bijvoorbeeld in pretparken, films, obstacle runs, paintball, gevangenissen en games.

Wat is horror?

Horror is bedoeld als amusement en om gasten angst aan te jagen. Binnen horror worden vaak bekende karakters gebruikt, denk aan buitenaardse wezens, monsters, moordenaars, spoken, psychopaten, geesten, vampiers, weerwolven en zombies.
Een goede horror beleving is gebaseerd op spanning en sensatie en geeft je lichaam adrenaline en een kick. Door naast een goede locatie ook met figuranten te werken, word de beleving nog spannender en realistischer.

Horror op locatie

De N8tent is een tent die op allerlei locaties geplaatst kan worden. Zo doende word een “Horror night” op uw locatie mogelijk in een compleet zwarte tent. Op evenementen bied een “Horror experience” een extra beleving voor de bezoekers.
Ook een bekende thriller of horror filmvoorstelling biedt gasten een onvergetelijke ervaring in de tent. Tenslotte is een enge film kijken in het donker veel spannender! Dracula, The Exorsist, Scream, Poltergeist en Chucky zijn voorbeelden van zeer geschikte films binnen dit genre.
Het feest Halloween biedt ook tal van mogelijkheden in de N8tent. Doordat u al een compleet donkere ruimte heeft, kunt u deze gemakkelijk aankleden voor een angstaanjagende beleving. De N8tent is in mum van tijd omgebouwd tot de spannendste tent van Nederland.
Donkere evenementenlocatie > www.nachttent.nl

Advertisement