Connect with us

Actueel

Maak eenvoudig extra ruimte met een entresolvloer

Wanneer je een hoge loods hebt gaat hier vaak veel ruimte verloren. Zeker wanneer je vanaf de grond alleen de eerste 2 meter gebruikt. Zonde wanneer er in de 8 tot 10 meter daarboven helemaal niets staat. Een entresolvloer is hiervoor de oplossing. Met niet al teveel aanpassingen zijn er meerdere verdiepingen te maken waardoor je veel meer spullen op kunt slaan of werkzaamheden kunt uitvoeren.
 

Plaatsing entresolvloer

Het plaatsen van een entresolvloer is heel eenvoudig. De medewerkers van het plaatsingsbedrijf komen als eerste langs om het een en ander op te meten. Denk hierbij een de breedte, lengte, hoogte en diepte van het magazijn. Vervolgens zullen zij een plan uitwerken waarin duidelijk wordt hoe de ruimte het beste kan worden ingedeeld. Dit plan wordt uiteraard heel specifiek naar uw wensen geschreven. Custom made is bij ons een erg belangrijke waarde. Wanneer alles akkoord is gaan we voor u aan de slag.
 

Meerdere verdiepingen

Zeker wanneer de ruimte die u bezit hoog is kunnen er tot wel 3 verdiepingen worden bijgemaakt. Het is bij het opzetten van de entresolvloer wel van het grootste belang dat de gehele ruimte leeg is. Dit heeft van alles te maken met de bevestiging. Wanneer er een machine of een grote kast op de plek van een pilaar staat kunnen wij niet verder. Maar dit lijkt ons een erg logisch gevolg.
 

Onderdruk

Voordat wij meerdere verdiepingen plaatsen worden er eerst berekeningen gemaakt met betrekking tot de onderdruk. Het plaatsen moet namelijk niet zorgen voor het verzakken van het pand of scheuren in de vloer. Wanneer de onderdruk niet goed is, kunnen deze ongewilde problemen helaas wel optreden. Bij een goede onderdruk gebeurt dit uiteraard niet en kunnen wij gelijk beginnen met het opzetten. Houd er wel rekening mee dat het berekenen van de juiste druk wat tijd in beslag kan nemen.

Advertisement