Connect with us

Actueel

Centrum manager: ontdek het gemak en het resultaat!

In een stad of dorp is het belangrijk dat de winkelstraten en het winkelcentrum allemaal goed geregeld is. Dit is het visitekaartje van de stad. Ook is het belangrijk dat de mensen hier vinden wat zij verwachten. Eigenlijk kun je dit vergelijken met een bedrijf. Een bedrijf moet goed georganiseerd worden, net als een stad. Er wordt tegenwoordig veel geld ‘weggegooid’ aan de binnenstad. Er wordt niet gedacht aan de toekomst, want veranderingen in een binnenstad kunnen snel gaan. Ook is het belangrijk om je als binnenstad te onderscheiden van andere. Vaak is hier een centrum manager voor. Bij HISA geloven we dat dit niet de ideale situatie is. Wanneer de centrale regie van een winkelgebied bij een organisatie ligt, zijn er verschillende meningen en visies. Dat maakt dat er met elkaar gebrainstormd kan worden. Een organisatie die fungeert als centrum manager, dat komt zeker goed!

Centrum manager

HISA kan de stad ondersteunen als centrum manager. Naast deze ondersteuning zijn er nog veel meer andere diensten. Zo organiseren en bedenken zij evenementen. Wat zijn de belangen en de doelstellingen, wat is de leefstijl van de mensen die er wonen en wat is hierin nog meer belangrijk. Er wordt onderzoek gedaan en zo komen zij precies tot de juiste diensten voor de stad.

Wat zijn de mogelijkheden bij HISA?

Een signatuur maken en versterken? Opstellen van gebiedsvisies, brancheringsplannen voeren en onderzoeken? HISA doet het allemaal. Doordat zij veel ervaring hebben met winkelgebieden, komt dat zeker goed. Hier is ook de centrum manager uiteraard mee geholpen!
Is er veel leegstand in de stad? Dat kan HISA aanpakken door oplossingen te bedenken op financieel gebied. Zo kunnen zijn helpen om de financiële situatie van het gebied weer op orde te krijgen door het oprichten van een Ondernemersfonds bijvoorbeeld. Hierin wordt het hele proces begeleiding geboden.

Contact met HISA

Met projecten voor winkelstraten, binnensteden, winkelcentra en dorpskernen voert HISA allerlei projecten uit. Hebt u vragen over centrum manager? Neem dan gerust contact op of kijk op de website voor meer informatie.

winkeliersvereniging winkeliersvereniging

Winkeliersvereniging: Samen doen geeft voordeel

Winkelen

Advertisement