Connect with us

Actueel

Laat je gevel reinigen

Een bedrijfspand is het visitekaartje voor jouw klanten. Ziet jouw bedrijfspand er vies en rommelig uit door achterstallig onderhoud, dat sta je direct 1-0 achter op jouw klanten. Zorg er dus voor dat je bedrijfspand er goed en verzorgd uitziet. De gevel reinigen is één van de dingen die moeten gebeuren. Het is logisch dat jij of je medewerkers dit niet zelf gaan doen, maar hier kan je wel een schoonmaakbedrijf voor inhuren.
 

Gevel reinigen

Een gevel reinigen is op zijn tijd erg noodzakelijk. Door jarenlange blootstelling aan weer en wind, krijgt je bedrijfspand hieronder te leiden. Het wordt aangetast door vervuiling, waaronder roet, mos of algen. Door al deze aantastingen loopt het bedrijfspand schade op. Zo kan de isolatiewaarde van het pand achteruitgaan, of krijg je in het ergste geval zelfs last van lekkages. Dit wil je natuurlijk voorkomen.
 

Methode

Er zijn diverse manieren voor gevel reinigen, maar de meest passende wijze is het gebruik van een hypermoderne hogedruk unit. Door het gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakproducten, wordt onder hoge druk al het vuil van de gevel afgespoten met een hoge druk reiniger. Binnen enkele uren is alle groene of zwarte aanslag verdwenen en ziet het pand er weer als nieuw uit. Als je wilt voorkomen dat jouw gevel binnen de kortste keren weer smerig is, kan je er voor kiezen de gevel te laten impregneren. Hierbij wordt de gevel ingespoten met een beschermlaag, zodat vuildeeltjes zich minder snel aan de gevel gaan hechten. Voor een langere tijd behoudt de gevel een schoon oppervlak.
 

Schoonmaakservice R. de Jong

Een perfect schoonmaakbedrijf die jou kan helpen bij het gevel reinigen, is Schoonmaakservice R. de Jong. Met een groot klantenbestand van grote zorginstellingen, scholen en bedrijven, weten zij precies hoe zij gevels moeten reinigen. Naast outdoor schoonmaak werkzaamheden, verzorgen zij ook schoonmaak van interieur en glasbewassing. Wil je meer informatie? Neem dan direct contact op!

Advertisement