Connect with us

Actueel

Koffie op locatie op evenementen

Alles over koffie op locatie en de herkomst lees je in dit artikel.
Niets gaat boven een heerlijke kop koffie als start van de dag. In Nederland zijn wij grootse koffieliefhebbers en behoren wij tot een van de grootste koffielanden. In totaal drinken we gemiddeld 6,5 miljoen liter koffie per dag. Nederland drinkt verreweg de meeste koppen koffie per dag. Dan is het ook belangrijk dat we de lekkerste koffie kunnen drinken.
Door vele verschillende smaken, merken, bonen, melanges, koffierecepten hebben we genoeg keus om de lekkerste koffie te drinken. Denk aan recepten als een espresso, lungo, italiano, cappuccino, latte machiato en wiener melange.

Koffie thuis en op werk

We drinken de hele dag door koffie. Zowel thuis als op het werk en daarnaast buiten de deur. Maar krijg je wel die kop koffie die jij lekker vindt? Je bent buitenshuis gebonden aan ingekochte koffiebonen en koffieautomaten. Het is niet alleen belangrijk om lekkere koffie voor jezelf te selecteren maar wellicht ook voor je gasten. Zakelijk gezien is dat zeer belangrijk, want je wil jou klanten toch het beste kunnen bieden?
 

Koffie op locatie op evenementen

Tegenwoordig is koffie zetten een vak geworden. Als vakman ben je dan een barista en in Nederland kennen we er al heel wat. Je hebt ze vast gezien! De mensen die mooie figuurtjes kunnen maken met cappuccino’s. Met een professionele uitstraling zoals een unieke koffiebar op een bakfiets, mooie koffiemachine en verzorgde uiterlijk zetten zij de beste koffie.
Heb je een evenementen zoals een festival, bedrijfsopening, jubileum, presentatie, festival, beurs of uitbreiding dan kun je er aan denken om een barista in te huren. Speciaal met koffie op locatie services kun je jouw gasten de beste koffie bieden van professionele barista’s. Je hebt voldoende aanbieders om uit te kunnen kiezen. Het is met name belangrijk om te letten op locatie, koffie, service, prijs en voorwaarden.
Zijn we binnenkort welkom bij jouw evenement met heerlijke koffie?

Advertisement