Connect with us

Actueel

Doordruksets : wat kun je er mee?

Drukwerk is een breed begrip met een uiteenlopend assortiment. Drukwerk kan gebruikt worden voor huisstijl, promotie, horeca, kantoor en verenigingen. Per onderneming is het verschillend in hoeverre er gebruik wordt gemaakt van drukwerk producten en welke producten dit exact zijn. Denk bijvoorbeeld aan standaard huisstijl waar veelal de visitekaartjes, enveloppen en briefpapier voorkomt. Echter is dat niet voldoende voor elke onderneming. Je kan namelijk nog denken aan banners, posters, folders, brochures én doordruksets. Maar wat zijn doordruksets?
Doordruksets zijn gelijmd vellen papier waarbij je schrijft op het eerste vel en de geschreven inhoud automatisch doordrukt op de vellen eronder. Vandaar de naam doordruksets. Meestal werkt het met een witte bovenvel en daarachter 1 of 2 gekleurde vellen. Veelal komen achtervel kleuren, rose, geel en groen voor. De doordruk is grijs en je schrijft met een pen op het eerste vel.

Waar kun je doordruksets voor gebruiken?

Je kunt bijvoorbeeld denken aan een horeca onderneming. Bij het opnemen van een bestelling noteer je de bestelling op het bovenste vel papier en de klant krijgt een exacte kopie. Daarnaast kun je denken aan een oogmeting. De resultaten kun je als opticien voor jezelf bewaren als gegeven van de patiënt en daarnaast kan de klant zelf de resultaten meenemen voor het uitzoeken van een bril.

Waar kun je doordruksets bestellen?

Doordruksets worden zowel aangeboden bij online drukkerijen als lokale drukkerijen. De vraag is wat je prettiger vind. Kies je voor ontzorging, dan leg je de opdracht neer bij een lokale drukkerij. Echter is het zeker de moeite waard om online drukwerk te bestellen. Zeker omdat de prijzen interessant zijn. Alle prijzen staan online gepresenteerd en zijn zeer transparant. Bij lokale bedrijven kun je offertes opvragen. Maak eens de vergelijking en laat je adviseren!
Heb je nog geen ontwerp? Laat je dan eens adviseren door een reclame of ontwerp bureau. In sommige gevallen kunnen drukkerijen ook service bieden.

Optima Media – Solid Media Solutions

Computer & Internet

De beste kwaliteit voor drukwerk geschenken

Winkelen

Advertisement