Connect with us

Actueel

Drukwerk: Goedkope enveloppen bedrukken

Bent u een ondernemer en hecht u waarde aan de uitstraling van uw onderneming? Dan heeft u vast een professioneel logo laten ontwerpen en een complete huisstijl laten ontwikkelen. De huisstijl vertaald de uitstraling van uw onderneming naar uw doelgroep. Een aantal onderdelen van een huisstijl zijn:

  • Visitekaart
  • Briefpapier
  • Envelop
  • Offertemap
  • Brochure

 

Huisstijl drukwerk

Nu uw huisstijl volledig in lijn met uw onderneming is ontworpen is het tijd om daar leven in te brengen. Dat doet u met drukwerk! Drukwerk is het fysiek produceren van uw ontworpen producten. Uw visitekaartjes, briefpapier en enveloppen worden volledig volgens het ontwerp gedrukt op papier. Uw drukwerkproducten kunt u vervolgens gebruiken als u naar een gesprek gaat, factuur verstuurd of een brief verstuurd.

Enveloppen bedrukken

Het meest bijzondere product om te drukken is de envelop. Enveloppen bedrukken is niet altijd even gemakkelijk. Je kunt namelijk kiezen of u een venster wil. De venster kan zowel links als rechts worden geplaatst. Er zijn meerdere formaten waar u uit kunt kiezen en dit zijn EA formaten en C formaten. Als laatst heeft u de keuze uit een striplock of een lijmlaag die u zelf vochtig moet maken. Al om al veel om bij na te denken wanneer u besluit om enveloppen te laten bedrukken.
 

Waar kan ik drukwerk bestellen?

Maar waar kun je nu drukwerk bestellen? Drukwerk wordt geleverd door een drukkerij. Drukkerijen bezitten grote drukpers machines en digitale printers waarmee offset en digitaal drukwerk gemaakt kan worden. Afhankelijk van uw keuze kan het drukwerk bij een lokale drukkerij of bij een online drukkerij besteld worden. U kent vast een drukkerij vanuit uw eigen netwerk. Is dat niet zo, probeer het dan eens online! Het grootste voordeel is dat uw voor relatief weinig geld, kwalitatief goed drukwerk kunt bestellen. En als u er niet uit komt dan kan de klantenservice u van dienst zijn.

Advertisement