Connect with us

Actueel

klimaatbeheersing

Als u goed wilt kunnen werken is een goede airconditioning van groot belang. U en uw collega’s willen toch optimaal presteren?
 
Wij kunnen u wat betreft klimaatbeheersing helpen van A tot Z.
 
Aircoheat installeert en onderhoudt de beste klimaatsystemen. Alles wordt op maat secuur uitgekozen, de apparatuur wordt precies goed afgesteld.
 
Aircoheat beschikt over zijn eigen kwaliteitssysteem. Kwaliteit is van essentieel belang bij klimaatbeheersing. Wij werken alleen met de beste producten van A-merkleveranciers. De werknemers van het Aircoheat team zijn allen in het bezit van een  VCA-basiscertificaat (Veiligheid Checklist Aannemers).
 
Duurzaamheid en milieu staan hoog in ons vaandel. Er is veel aandacht voor duurzaamheid en energie-efficiëntie in klimaatbeheersingsinstallaties. Wij kiezen alleen voor de meest duurzame installaties. U heeft vast wel eens gehoord van het koudemiddel R22 (freon). Vanaf 2015 is er een verbod op dit koudemiddel. Mocht u twijfelen of uw airconditioning hier op draait, dan kunt u contact met ons opnemen.
Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op: 0348 – 41 61 55. Ook kunt u een mailbericht sturen naar: info@aircoheat.nl. Voor meer informatie over klimaatbeheersing of klimaattechnologie kunt u terecht op onze website.
 
40 jaar aircoheat, verstand van uw klimaattechnologie.

Airconditioning

Huis & Tuin

Voor uw klimaatbeheersing

Actueel

Advertisement