Connect with us

Actueel

Geen scherven met plastic wijnglazen

Een prachtig servies, dat heeft flink wat gekost. Mooie aardewerk schalen en glanzende wijnglazen in jouw servieskast. Daar ben je uiteraard super zuinig op en gebruik je het alleen bij speciale aangelegenheden, zoals met de kerst. Je gaat dus niet zomaar jouw peperdure wijnglazen op tafel zetten met een verjaardag of wat visite. De kans is immers behoorlijk aanwezig dat er met een kleine onoplettendheid een glas zal sneuvelen. Dan wordt er wel eens gezegd dat scherven geluk maken, maar als één van jouw prachtige wijnglazen sneuvelt dan breekt je hart mee. Toch hoeft dit jou niet af te houden van het schenken van een wijntje voor familie of vrienden. Dan kan je ook eenvoudig gebruik maken van plastic wijnglazen. Zo is dat probleem ook weer opgelost!
 

Gemakkelijke plastic wijnglazen

Je hoeft met deze plastic glazen dus nooit bang te zijn dat ze stuk vallen op de grond. Sowieso zal het plastic niet snel breken, maar mocht het toch gebeuren dan is dit geen ramp. Of je ze nu eenmalig of meerdere keren gebruikt, je hoeft niet bang te zijn dat er een kapot gaat want jouw servies blijft gespaart. Tegenwoordig zijn er ook super leuke plastic wijnglazen te koop. De glazen zijn er zowel in felle kleuren als in doorzichtig wit plastic. Wil je er toch nog wat chiques van maken? Dan kan je ook kiezen voor plastic wijnglazen met een patroontje. Deze zullen veel weg hebben van jouw echte kostbare servies. Niemand die op het eerste oog dus door zal hebben dat het van plastic is.
 

Daily Style

Wil jij graag jouw kostbare wijnglazen sparen? Dan kan je eenvoudig bij Daily Style plastic wijnglazen kopen. Het is ook nog een super handig met opruimen, want je kan de gebruikte glazen gewoon weggooien! Geen probleem. Voor het gehele aanbod aan wijnglazen of ander plastic feestservies, kijk je op de website.

Advertisement