Connect with us

Actueel

Garage Rijswijk

Bij JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen bent u aan het juiste adres als het gaat om onderhoudsbeurten, reparatiebeurten, APK Keuringen en airco onderhoud of reparatie. U bent verzekerd van een goede service met onze uitgeruste garage Rijswijk. Wij beschikken over moderne apparatuur voor elk type auto.

 Onze moderne garage.

U bent bij ons aan het juiste adres met elk type auto omdat onze garage Rijswijk is uitgerust met de modernste leesapparatuur en gereedschap. Ook onze monteurs hebben de juiste kennis en kunde. Zij volgen regelmatig bijscholing en opfriscursussen om zo hun kennis over elk automerk op peil te houden en zo ook de nieuwste technologische ontwikkelingen onder de knie te krijgen. Zo willen wij van JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen u ervan garanderen dat u uw auto, oud of nieuw, bij ons kunt brengen om vakkundig te laten onderhouden of repareren.

De juiste onderhoudsschema’s.

Omdat wij beschikken over de originele onderhoudsschema’s van elk type auto die onze fabrikant bij ons aflevert, kunnen wij elk type auto onderhouden volgens het boekje. Wij gebruiken de onderhoudsschema’s als een leidraad wanneer wij diverse onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uitvoeren. Het grote voordeel is dat uw auto dan altijd nog onder de geldende garantie zal vallen. Dit betekend dat u hiervoor niet meer terug hoeft naar auto dealer van uw auto!

Problemen aan de auto.

Als een van onze medewerkers problemen aan uw auto ontdekken tijdens een APK Keuring of een andere onderhoudsbeurt, dan zal u worden ingeseind. Wij bellen u op en leggen tijdens dit gesprek aan u uit wat de schade is en wat het kostenplaatje is voor de reparatie. U heeft tijd om erover na te denken en wanneer u ons groen licht geeft, gaan wij verder aan de vervanging van de kapotte onderdelen. Zo komt u bij onze garage Rijswijk nooit voor de onverwachte kosten te staan!
Als u uw auto bij onze garage Rijswijk brengt, zullen wij indien nodig voor vervangend vervoer regelen!
 

Advertisement