Connect with us

Actueel

RDW erkende garage Den Haag

Ben jij toe aan een nieuwe auto? Dat is een hele investering! Het kiezen van een auto die aan al jouw wensen voldoet, kan soms een lastige klus zijn. Het aanbod is vaak wel groot, maar net die ene auto in de juiste uitvoering, opties en kleur blijkt vaak toch moeilijk te vinden. Wat allereerst belangrijk is, is dat je op zoek gaat naar een autodealer waar je goed zaken mee kunt doen. Je wilt immers niet voor ongewenste verrassingen komen te staan. Je doet er daarom verstandig aan om op zoek te gaan naar een RDW erkende garage Den Haag.
 

RDW erkend

Het RDW is een publieke dienstverlener in de mobiliteitsketen, voor voortuigen als auto’s, vrachtwagens, scooters, boten et cetera. Zij zorgen voor toezicht en handhaving van de wet- en regelgeving en heeft als doel om alle weggebruikers veilig in het verkeer deel te laten nemen. Het RDW controleert dus ook garages, waarvoor ze een RDW erkenning voor af kunnen geven. Wie er zeker van wil zijn dat een garage Den Haag zich juist aan de wet houdt en weggebruikers veilig de weg op stuurt, zal dus een autogarage moeten zoeken die RDW erkend is.
 

Proefrit maken?

Het maken van een proefrit met niet-gekentekende auto’s kan niet zomaar. Indien een auto nog geen kenteken heeft, mag het namelijk niet zomaar de openbare weg op. Een RDW erkende garage Den Haag heeft namelijk een handelaarskenteken waarmee het wel toegestaan is om een proefrit te maken.
 

Autoservice Nieuwenhuijsen

JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen is een erkende RDW garage Den Haag. Wil je dus graag een auto kopen, service onderhoud laten uitvoeren of moet de auto een Apk ondergaan? Dan kan je jouw auto hier in groot vertrouwen achterlaten. Deze garage is gevestigd in Rijswijk, maar heeft een zeer brede klantenkring tot in de wijde omgeving van Den Haag. Bel direct voor het maken van een afspraak.

Advertisement