Connect with us

Actueel

Ethereum

Cryptocurrency-investeerders in Australië kunnen nu bitcoin en ethereum in de winkel kopen bij meer dan 1200 krantenwinkels verspreid over het land. Het enige wat ze nodig hebben, is een investering van minimaal $ 50 in contanten, een telefoonnummer en een e-mailadres.
Het nieuwe initiatief werd uitgerold door de crypto-uitwisseling bitcoin.com.au na uitgebreide voorbereidingen die helemaal teruggingen tot medio 2016. In de afgelopen anderhalf jaar heeft het bedrijf een netwerk van crypto-buyinginfrastructuur in de winkel in het hele land aangelegd.
Volgens Rupert Hackett, Chief Executive van bitcoin.com.au, zal de beschikbaarheid van cryptocurrencies in fysieke winkels hen helpen het vertrouwen van veel consumenten te winnen – vooral de first-time investeerders die zich op de grens bevonden vanwege vertrouwensproblemen die voortvloeien uit de digitaal exclusieve beschikbaarheid van cryptocurrencies.
“Wanneer uw product volledig digitaal is, kan het moeilijk zijn om vertrouwen van consumenten te krijgen omdat er geen tastbaar product wordt overgedragen … Het gebruik van kranten en tijdschriften biedt consumenten een gemakkelijke en vertrouwde manier voor beleggers om cryptocurrency te kopen,” zei Hackett in een gesprek met de media .
“Traditioneel waren de mensen die iets over Ethereum wisten of het wilden kopen degenen die Bitcoin al hadden gekocht. Maar nu cryptocurrency meer bekend is, vonden we dat de goedkopere prijs van Ethereum het een meer verteerbare waardepropositie voor kopers maakte, “voegde hij eraan toe.
Daarnaast stimuleert de verhuizing ook potentiële kopers die tot nu toe hebben afgezien van investeringen in cryptocurrencies vanwege alle gecompliceerde aan- / verkoopprocedures.

Hoe Bitcoin, Ethereum in de winkel te kopen

Om de crypto-buyinginfrastructuur van bitcoin.com.au in de winkel te kunnen gebruiken, moet u eerst een digitale portemonnee downloaden. Het kan elke digitale portemonnee zijn die bitcoin en ethereum kan opslaan. U kunt een vertrouwde digitale valutaportefeuille op uw telefoon downloaden, een veiligere portemonnee op uw bureaublad of een nog veiligere “cold-storage” -portemonnee thuis.
Zodra u uw portefeuille in gebruik heeft, kunt u een QR-code scannen met een iPad mini in een van de meer dan 1.200 krantenwinkels in het land en vervolgens de transactie van daaruit voltooien.
Het bedrijf beweert dat de gemiddelde transactie niet meer dan 20 minuten in beslag zal nemen, d.w.z. de gekochte bitcoin of ethereum bevindt zich in minder dan een derde van het uur in uw digitale portemonnee.
Als een introductieaanbod heeft de beurs geen transactiekosten in rekening gebracht voor de aankopen die zijn gedaan op 1 maart 2018. Vanaf 2 maart 2018 moeten consumenten bij elke aankoop een bedrag van vijf procent betalen.
Vraag is vooral wat dit soort ontwikkelingen bijdragen aan de Ethereum koers als ook de Bitcoin koers.

Advertisement