Connect with us

Winkelen

Winkeliersvereniging: Samen doen geeft voordeel

winkeliersvereniging

Een winkeliersvereniging oprichten brengt ontzettend veel voordelen met zich mee. U kunt zich, als eigenaar van een winkel in een stad of dorp, vast wel inleven in alle ‘problemen’ die u kunt tegenkomen als ondernemer. Een voorbeeld zijn hoge kosten van bepaalde werkzaamheden die toch nodig zijn om als winkel voort te kunnen bestaan.

Winkeliersvereniging

U wilt bijvoorbeeld een schone winkel, maar loopt er tegen aan dat in de wintermaanden, wanneer iedereen met zijn gepekelde of natte schoenen naar binnen loopt, de vloer heel vaak vies is en veel vaker een onderhoudsbeurt nodig heeft. Of u merkt dat in bepaalde seizoenen uw etalageruiten veel vaker vies zijn dan u zou willen, terwijl uw etalage heel belangrijk is voor u omdat daar heel veel producten uitgestald liggen die er aantrekkelijk uit moeten zien. En dat is veel lastiger door smoezelige ramen.
U heeft zelf eigenlijk geen tijd om iedere week alles een uitgebreide poetsbeurt te geven, maar om op uzelf een schoonmaakbedrijf in te huren is ook heel erg duur. Daar kunt u tegenaan lopen. Een winkeliersvereniging biedt hierin uitkomst.

Als winkeliersvereniging profiteert u van voordeel

Als gezamenlijke leden van de winkeliersvereniging kunnen jullie één schoonmaakbedrijf inhuren tegen gereduceerd tarief, omdat er tal van winkels mee doen en dit dus goedkoper uitpakt voor jullie omdat jullie de prijs delen.

Nog meer voordelen

Er kleven nog meer voordelen aan het oprichten van een winkeliersvereniging. Zo kunnen jullie leuke acties organiseren om de koopkracht te vergroten. Hiermee kunnen jullie bijvoorbeeld gezamenlijk een sinterklaasfeest organiseren, of een grote kerstboom in het winkelcentrum zetten. Er zijn tal van mogelijkheden te bedenken. Ook de veiligheid speelt een grote rol. Huur als leden bijvoorbeeld samen een beveiligingsbedrijf in, om de bezoekers een veiliger gevoel te bieden. Dat is voor jullie als winkeleigenaren een prettig idee en op deze manier is het betaalbaar. Een winkeliersvereniging is een pré voor ieder dorp of stad.

Centrum manager: ontdek het gemak en het resultaat!

Actueel

Advertisement