Connect with us

Winkelen

Winkelen met een online winkelcentrum

Eenvoudig online winkelen in winkels via het internet wanneer het jou uit komt met behulp van Postorder Winkelcentrum.

Op welke plek zou je beter naar toe kunnen gaan dan in webwinkels in de je zo vertrouwde omgeving, en dat gewoon bij je thuis. Het is de doelstelling van Postorder winkelcentrum om een online winkelcentrum te bouwen waar je in eerste instantie vol vertrouwen en gerust kunt shoppen waar je ook bent en wanneer het jou uit komt. En het is ook een feit dat je in een winkel op het internet vaak minder betaald voor de artikelen en diensten die je afneemt.

Hoezo bespaar je centen als je de artikelen koopt op het internet.

Hoe komt het dat voorwerpen die je van het internet besteld vaak veel goedkoper zijn dan in de winkel? In algemene zin wordt deze vraag meerdere malen gesteld. Voor velen is het vanzelf duidelijk, voor anderen niet. Om alle onduidelijkheden weg te nemen gaan we even kort in op deze kwestie.

Een momentje beknopt wat bedrijfsleer

Al voor de koper het product in handen krijgt, heeft het een aantal fasen in het productieproces afgelegd. Zoals van grondstof naar productie, van productie naar groothandel, van groothandel naar winkel. En dan van de winkelzaak naar de gebruiker.

Elk bedrijf dat iets met het product doet (alle schakels in de bedrijfskolom) wil poen verdienen. Het is natuurlijk zo dat alle onkosten dat door de schakels in de bedrijfskolom veroorzaakt wordt en de winstmarge hoe klein ook, dienen te worden terugverdiend. Internet is vooral goedkoper omdat het een hoeveelheid schakels weghaalt waardoor er veelal minder toegevoegde waarde is op het artikel, en de koopprijs daarom lager kan zijn.

De kosten van een online winkel zijn doorgaans lager en kan daarom goedkoper opereren

Webwinkels hebben daarbij in ieder geval minder onkosten. Een winkelpand is kostbaar (natuurlijk op een A locatie) en medewerkers evenzo. Het is dito het gas, elektra en dergelijke wat een fysieke winkel duur maakt. Voor een internet winkel is doorgaans niets meer noodzakelijk dan wel wat magazijnruimte. Als internetondernemer is het ook zo dat je immers niet een al te grootte voorraad hoeft aan te legen Koopt een klant iets dan laat je dat bezorgen vanaf de grossier. De overheadkosten zijn bij een zaak die handelt met behulp van het internet in elk geval lager.

Het is de moeite waart even op het internet te kijken.

Het kan je een hoop poen schelen als je even op het internet gaat kijken of een artikel of dienst daar voordeliger te krijgen is. Al hoeft de prijs niet voor allemaal de doorslag te geven. Offline inkopen bezit immers ook zijn voordelen. Als je met vragen zit over een artikel of dienst kan je rechtstreeks met je vraag bij het medewerkers terecht. Je kunt eenvoudig terug als er iets met het product is. Mogen zien om te beoordelen welke voor jou de juiste keuze is. Zo kan je wel even door gaan Maar als je de verkoopprijs wat je moet afrekenen voor een artikel belangrijk vindt, zou ik je aanraden toch eventjes over het web te surfen.

Vertrouwd en goedkoop online shoppen met postorder winkelcentrum

Met het Online Winkelcentrum kun je ongestoord 24.7 heerlijk winkelen op het internet in winkels online die wij voor je hebben verkozen op prijs en kwaliteit verhouding, maar belangrijker waarschijnlijk nog wel hebben we deze handelaren ook nog eens beoordeeld op service tijdens maar hoofdzakelijk na je aankoop. Ondernemingen zoals bijvoorbeeld bol.com, OTTO, Zalando, BCC, V&D maar ook C&A, en vele verschillende top webwinkels die met ons samenwerken in het online winkelcentrum van dit moment.

Advertisement