Connect with us

Winkelen

New Yorker

Hou jij van shoppen?  Dan komt de New Yorker jou vast bekend voor. New Yorker is opgericht in 1971 en momenteel wereldwijd bekend als een grote modewinkel. Ook in Nederland is deze kledingzaak zeer bekend. Er zijn momenteel maar liefst 20 vestigingen te vinden die verdeel zijn door het hele land, waardoor het voor vrijwel iedereen in Nederland mogelijk is om op en redelijke manier zonder te ver te reizen een van de vestigingen te bezoeken.
Bij de New Yorker online kun je terecht voor zeer veel kleding voor zowel mannen als vrouwen. De variatie is er zo groot dat er voor vrijwel iedereen iets te vinden is en wanneer je ook een beetje serieus in de winkels rondkijkt iedereen kans van slagen heeft op leuke kleding. Je zou dus kunnen zeggen dat de New Yorker een echte winkel is wanneer je geen duidelijk doel hebt wat je voor kleding wilt gaan kopen, omdat er zoveel diverse kleding te vinden is. Maar ook wanneer je wel iets voor ogen hebt is deze winkel toch zeker een aanrader.
Helaas is het nog niet mogelijk om de kleding online te kopen. De New Yorker is echter de laatste decennia wel zo snel gegroeid dat de verwachtingen zijn dat er in de toekomst een webshop zal komen in Nederland. Op deze manier hopen zij de successen door te kunnen zetten en groei te blijven realiseren. In Duitsland is de New Yorker oorspronkelijk opgericht en hedendaags is het hier wel mogelijk om de kleding online te bestellen.

Advertisement