Connect with us

Winkelen

Handbagage koffers

Handbagage koffers zijn absolute musthaves. Korte vakanties naar mooie steden, of even een (lang) weekend naar het Spaanse strand is iets wat wij Nederlanders steeds vaker doen. Steeds meer Nederlanders verkiezen meerdere keren per jaar kort op vakantie boven een lange vakantie. Handbagage koffers zijn onmisbaar bij deze korte vakanties. Over het algemeen hoef je maar weinig spullen en kleding mee te nemen op korte vakanties, waardoor een grote koffer overbodig is.

Handbagage koffers voor korte vakanties en stedentrips

Wanneer je met het vliegtuig op vakantie gaat zijn handbagage koffers echte musthaves. Wanneer je met een handbagage koffer op vakantie gaat hoef je namelijk geen extra geld voor de bagage te betalen. Bovendien hoef je niet uren voordat het vliegtuig vertrekt op het vliegveld te zijn. Je hoeft namelijk geen bagage in te checken, wat al snel ontzettend veel tijd scheelt. Je kan de handbagage koffers gewoon meenemen in de passagiersruimte wat eigenlijk ook wel prettig is. Op deze manier heb je altijd alle spullen bij de hand en kan je een oogje in het zeil houden.

Genoeg ruimte

Een handbagage koffer biedt over het algemeen meer dan voldoende ruimte voor de spullen en kleding die je nodig hebt voor een stedentrip of korte vakantie. Vaak heb je maar enkele kledingstukken nodig waardoor alles er met gemak in past. Het is wel belangrijk om goed op het formaat te letten. Kijk altijd voor vertrek even op de website van de luchtvaartmaatschappij waarmee je zal gaan vliegen. Vaak hanteren budget airlines kleinere afmetingen waardoor het zo zou kunnen zijn dat jouw handbagage koffer net iets te groot is. Dan kan je alsnog de bagage gaan inchecken en moet je dus ook betalen voor de bagage. Dit is natuurlijk zonde. Wanneer je een handbagage koffer gaat kopen is het dan ook belangrijk om deze afmetingen even te noteren.

Advertisement