Connect with us

Vakantie & Toerisme

Zonvakantie in de Dominicaanse Republiek

Wanneer men aan de Dominicaanse Repliek denkt ziet men mooie witte stranden met palmbomen voor zich en dit beeld kopt helemaal. De Dominicaans Republiek heeft een lange kust met geweldig mooie witte stranden met palmbomen. Naast dit mooie beeld heeft de Dominicaans Republiek nog veel meer te bieden. Dominicaanse Republiek beschikt over een geweldige natuur en tal van bezienswaardigheden en dingen die men kan ondernemen. Zo zijn er veel plekken waar goed kan windsurfen. Ook kan men op het schiereiland Samana van januari tot en met ongeveer eind maart walvissen spotten. De Dominicaanse republiek kent ook veel kleine vissersdorpjes waar de karakteristieke visser huisjes. De Dominicaanse Republiek ligt op het eiland Hispaniola dit onderdeel is van de Caraïben.
De Dominicaanse Republiek is razend populair onder de Nederlands bevolking De belangrijkste reden zijn het goede klimaat, de imposante stranden en de geweldige natuur. De Dominicaanse Republiek is dan ook een ideale zonvakantie bestemming omdat de zon er bijna altijd schijnt. De prijzen in de Caraïben zijn nog redelijk betaalbaar en de bevolking is vriendelijk en behulpzaam. De meeste vakanties die worden aangeboden zijn all inlusive vakanties. Er zijn veel luxe en supermoderne resorts waar men perfect een vakantie kunnen vieren. Bent u opzoek naar een zonvakantie? Op deze website lees u alles over zonvakanties.
Het eten in de Dominicaanse Republiek is erg goed. Wanneer men men op vakantie gaat naar de Dominicaanse Republiek dan moet men zeker een aantal plaatselijke gerechten uitproberen. Voor een klein bedrag ken men een hele maaltijd bij één van de lokale restaurantjes kopen. Er zijn veel Nederlanders die een tweede huis hebben in de Dominicaanse Republiek.

Advertisement