Connect with us

Vakantie & Toerisme

Wellness acties

Wil je iemand verrassen? Of wellicht een goede vriendin bedanken voor die geweldige hulp? Wat is er dan leuker dan een dagje sauna? je combineert dan het beste van twee werelden. Namelijk ontspanning en gezondheid. In een ruime, door groen omgeven locatie vind je een scala aan mogelijkheden op het gebied van sauna en wellness.
Wil je lekker bezig zijn met je zelf, overweeg dan de Sup Yoga Clinic. Lekker suppen (Standing Up Paddling), een totale workout die je op een efficiënte wijze weer je conditie laat opbouwen. Een goede start voor je aanvangt met het sauna gebeuren, als je dat tenminste wenst. Uiteraard kan je ook gewoon komen genieten van de verschillende baden en sauna mogelijkheden.
Wil je liever een dag vol ontspanning? Denk dan aan een rustgevend verblijf in de Zen-tuin van Thermen Bussloo. Deze sober ingerichte tuin laat je weer helemaal tot jezelf komen. Langs diverse paden, omgeven met bamboe struiken, mos , diverse varens en andere planten en struiken, kom je weer helemaal terug bij jezelf. Maak er een verwen moment van door te kiezen voor een typisch Turks baadritueel, de Hamam. Dit bad ritueel is in het standaard arrangement al erg compleet maar kan uitgebreid worden naar een luxe hamam van maar liefst 65 minuten.
Voel je je uitgedaagd om toch een keer in je leven een sauna te proberen maar zie je er tegen op omdat je naakt rond zou lopen? Wees dan gerust. Elke tweede en laatste dinsdag van de maand organiseren we speciaal voor jou onze zogenaamde “badkleding-dag”. Op deze dagen kan je gewoon lekker je badkleding aanhouden en kan je op een relaxte wijze kennis maken met het gebruik van de sauna. Op alle andere dagen is het dragen van badkleding niet toegestaan. Kijk voor meer aantrekkelijke wellness acties op onze website.
Thermen Bussloo heet je van harte welkom voor een meer dan perfecte wellness ervaring.

Advertisement