Connect with us

Vakantie & Toerisme

Culinaire toppers als lunch Delft bij Belgisch Bier Café Belvédère

Delft is een geweldig leuke en actieve stad. Hier is altijd wel wat te doen en het zal nooit vervelen. Wandel door het eeuwenoude centrum en je kijkt je ogen uit. Stel je eens voor dat honderden jaren geleden de paard en wagen hier nog een alledaags straatbeeld was. Gelukkig is Delft ook met zijn tijd meegegaan, want tegenwoordig is het een heuse toeristentrekker. Duizenden dagjesmensen komen jaarlijks langs om iets mee te pikken van de Delftse schoonheid. Zo komen er ook velen om even wat te eten, zoals een lunch Delft.
 
Lunch Delft biedt vele mogelijkheden. Het oude centrum staat bol van de vele lunchtentjes. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je in Delft tekort zult komen. Alle pleinen zijn ’s zomers gevuld met terrassen die worden bevolkt met studenten, toeristen of echte Delftenaren.
 

Belgisch Bier Café Belvédère

Bij Belgisch Bier Café Belvédère kan je neerstrijken voor verschillende broodjes. Kies bijvoorbeeld voor een vers broodje carpaccio met truffelmayonaise, Parmezaanse kaas en pijnboompitten. Of ga voor het broodje gerookte zal met roomkaas op een bedje van rode ui, kappertjes en afgetopt met ei. Een andere gezonde keuze als broodje is het broodje Caprese met de gebruikelijke mozzarella, tomaat, huisgemaakte pesto en pijnboompitten.
 
Een lekkere snack als kroketten is ook een topper. Of je nu kiest voor een kalfskroket een kaaskroket of een garnalenkroketje, de oppepper die je nodig hebt zal je er zeker van krijgen. Ook een Club Sandwich met kipfilet, gebakken spek, ei, sla en tomaat is een zekere aanrader bij Belgisch Bier Café Belvédère. Deze lunch Delft zal jou in ieder geval niet tegen vallen.
 

Reserveer nu

Begin je al trek te krijgen in een van de heerlijke toppers van Belgisch Bier Café Belvédère? Reserveer dan direct via de website! Laat een bezoek aan het prachtige Delft niet langer wachten.

Advertisement