Connect with us

Sport & Recreatie

World Fighting League ‘’Where Heroes meet Legends’’

Op zondag 3 april is het weer zo ver, de 4e editie van World Fighting League! Zowel de voorbereidingen als kaartverkoop zijn van start gegaan en het belooft weer een sensationeel evenement te worden, dit keer in het Topsportcentrum te Almere.
 
Door de eerdere uitverkochte edities en een grote vraag naar VIP tafels, is het evenement verplaatst naar een grotere locatie en andere datum. Een grotere locatie zal zorgen voor nóg meer show en entertainment. Zoals bij iedere editie is het ook dit keer weer ons doel om een spectaculaire avond te organiseren, waar genoten kan worden van verschillende toernooien, 3 kampioenen en 7 super fights.
 
De deelnemende vechters
De beste vechters van Nederland zullen op zondag 3 april de ring betreden. Onder andere Andy Souwer, Mohamed Khamal, Murthel Groenhart, Chahid Oulad el Hadj en Mohammed el Messaoudi zijn te zien bij het gala.
 
Andy Souwer, kickbokser, K-1-vechter en twee keer K-1 World MAX-kampioen. Andy Souwer werd op zijn 18e wereldkampioen bij drie verschillende bonden en won de K1 MAX-toernooien van 2005 en 2007 in Japan. Op 3 april zal hij tegenover Mohamed Khamal in de ring staan. Khamal draagt onder andere de titels; Real Fighters World Full Muay Thai Rules 2014 en K-1 World MAX West Europe Champion.
 
Ook Murthel Groenhart zal op 3 april deelnemen aan een toernooi. Groenhart is K-1 MAX Kampioen 2012 en heeft recentelijk een spectaculaire partij neergezet tegen Nieky Holzken bij GLORY in de Amsterdam RAI.
 
De 4e editie van World Fighting League
World Fighting League ‘’Where Heroes meet Legends’’ zal plaatsvinden in het Topsportcentrum te Almere. De zaal is open vanaf 13:00 uur en het gala zal van start gaan om 14:00 uur.
 
Kaartverkoop World Fighting League
De kaarten voor de 4e editie van World Fighting League zijn zoals bij iedere editie, verkrijgbaar bij de deelnemende vechters en sportscholen.
Voor meer informatie over VIP tafels of onlangs gekochte kaarten kunt u telefonisch contact opnemen via: 06-11850254.

Advertisement