Connect with us

Mode

Jassen met echte bont!

BK Leder is een leder speciaalzaak waar wij ook een hoop jassen verkopen met echte bontkraag in verschillende kleuren en maten. Enkele voorbeelden hier van zijn op onze website te vinden. Wij verkopen ook losse bontkragen die we op een eerdere gekochte jas kunnen zetten voor slechts 10 euro zit de bontkraag op de jas.

Merken

Wij verkopen verschillende jassen van verschillende merken zo hebben wij jassen van Airforce die erg populaire is bij de jeugd van vandaag maar ook bij de volwassenen komt de jas vaker voor. De Airforce jas is mooi, modieus en met echte bontkraag verkrijgbaar.

Bontkragen

Bij BK Leder heb je bontkragen van top kwaliteit die jaren meegaan en lang mooi blijven wij hebben verschillende maten de maten die wij verkopen zijn, Medium, Large, XL, XXL, XXXL en als laatste Maxi. De Maxi bont is de grootste in onze assortiment en is vanzelf sprekend ook de duurste we verkopen bontkragen in verschillende kleuren de kleuren zijn voor elke maat verkrijgbaar. De kleuren zijn blauw, rood, paars, naturel(bruin), donkerbruin, wit en zwart. De prijzen van de bontkraag verschillen van 30 tot 250 euro exclusief de 10 euro kosten voor het monteren van de bontkraag op de jas.
Neem een kijkje op onze website klik op Damesjassen met bontkraag om het te bezoeken.

Advertisement