Connect with us

Mode

Dakine rugtassen

De Dakine rugtassen hebben hun positieve imago te danken aan hun kwaliteit. Het merk produceert tassen voor personen die hoge eisen stellen aan hun aankoop. De rugtassen van Dakine staan bekend door hun functionaliteit, sportieve uitstraling, hippe designs, kleuren en prints. Daarnaast zijn de tassen erg compleet uitgevoerd met verschillende opbergvakken en laptopvakken.
Dakine is vooral bekend van zijn rugtassen. Er zijn veel verschillende soorten Dakine rugtassen. Modellen als de Wonder Pack, Contour Pack en Garden Pack zeer populaire uitvoeringen. Voor de fanatieke sporter is een backpak zoals de Heli Pack, Heli Pro of de Mission Pack een perfecte rugtas. De Daytripper en Atlas Pack zijn ideale tassen om mee te nemen op excursie of tijdens het backpacken. Deze tassen zijn  voorzien van handige riemen om al je benodigdheden makkelijk aan de tas te bevestigen. De gevoerde schouderriemen zorgen ervoor dat je rugtas altijd stevig en comfortabel op je rug blijft zitten. Daarnaast zijn de rugtassen voorzien van allerlei grote vakken, waardoor u uw spullen uitstekend kunt beschermen.
Het is een aanrader om online te kijken naar een van de Dakine rugtassen, hier zijn een aantal grote leveranciers aanwezig die regelmatig concurreren met scherpe prijzen, dit doordat zij de Dakine producten in grote hoeveelheden inkopen. Op de Dakine producten ontvangt  u standaard 2 jaar garantie op de volledige collectie .

Advertisement