Connect with us

Mode

Pruiken van echt haar

Pruiken zijn verkrijgbaar in diverse materialen, zoals echt haar, technovezel en synthetisch haar. Elk materiaal heeft zo zijn voor- en nadelen. En daarbij is het materiaal dat u het beste kunt kiezen afhankelijk van de situatie waarvoor u de pruik wilt gebruiken.
Wanneer kiezen voor pruik van echt haar?
Een pruik van echt haar is haast niet te onderscheiden van uw eigen haar. Daarnaast geeft het de drager van de pruik vaak vrijheid en zelfvertrouwen. Wanneer u bijvoorbeeld last heeft van haarverlies, wellicht door chemotherapie of door Alopecia, kan een pruik van echt haar een geweldige oplossing zijn. Wanneer u bijvoorbeeld onzeker bent omdat u heel dun haar heeft kan een haarstuk ook een oplossing zijn. Haarstukken kunnen tevens gemaakt zijn van echt haar.
Verschil pruik van echt haar en synthetisch haar
Het grote voordeel van pruiken van echt haar ten opzichte van een synthetische pruik is dat een pruik van echt haar permanent gedragen kan worden. Er kan bijvoorbeeld mee gezwommen worden. Een voordeel van synthetisch is dat de drager er zelf weinig aan hoeft te doen qua styling en onderhoud. Uiteraard is de beste keuze volledig afhankelijk van uw dagelijkse activiteiten. Een goed advies is erg belangrijk. Laat u informeren over de voor-en nadelen van zowel echt haar als synthetisch haar. Vraag ook naar de beste manier van onderhoud. Want wanneer u wilt dat uw pruik lang mee gaat, vraagt dit wel enige onderhoud. Zo zijn er speciale verzorgingsmiddelen voor pruiken te verkrijgen en zijn er tips om uw pruik zo lang mogelijk mooi te houden.
Pruiken van echt haar zijn onder meer verkrijgbaar bij Peruca. Peruca is een online pruikenwinkel waar u terecht kunt voor allerlei soorten pruiken. Zij bieden pruiken aan van echt haar, maar ook pruiken die gemaakt zijn van synthetisch haar of van technovezel. Het personeel van Peruca geeft u graag advies, bij hen staat de klant centraal. Samen met Peruca komt u tot de beste pruik voor uw situatie.

Advertisement