Connect with us

MKB & Industrie

Exportdocumenten

Kampioen in internationaal transport

Wij nemen aan dat wanneer het gaat om internationaal transport, om het vervoeren van uw goederen naar een verre bestemming, u alleen een erkend, ervaren en gespecialiseerd bedrijf in de arm wilt nemen. Dan bent u bij ons aan het goede adres, wij hebben jarenlange ervaring opgebouwd op het gebied van transport, Polen, Roemenië maar ook Bulgarije vormen een kleine greep uit de landen waar wij op rijden. Internationaal transport is ons met de paplepel ingegoten en daar profiteert u van wanneer u bij dit familiebedrijf in Oldenzaal. Jarenlange ervaring heeft ons een ding laten merken en dat is wie zijn klanten als koning behandelt zal een lang leven beschoren zijn. Wij wijzen u er dan ook graag op dat wij al meer dan zestig jaar meedraaien op het gebied van internationaal transport.

Sterk in internationaal transport

Wij van Beijer Logistics zijn van mening dat onze klanten alleen het beste verdienen dat er op de markt verkrijgbaar is. Wij zorgen er dan ook voor dat ons bedrijf op alle mogelijke manieren nooit stil staan. Zo doen wij er alles aan om ons bedrijf iedere dag verder te perfectioneren en zorgen wij ervoor dat wij zo efficient mogelijk te werk gaan wanneer het gaat om transport. Bulgarije, Polen en Tsjechië zijn slechts een aantal landen waar wij op rijden. Kortom als u gaat voor kwaliteit bent u bij ons aan het juiste adres:

  • wij garanderen u een snelle levering
  • door zo efficient mogelijk te werken kunnen wij de prijzen laag houden
  • uw spullen zijn bij ons te allen tijde verzekerd tijdens het transport

Vraag het ons

Bent u geïnteresseerd in wat wij u mogelijkerwijs kunnen bieden? Neem dan vandaag nog even contact op met een van onze medewerkers, zij zullen u alles kunnen vertellen over internationaal transport.

Exportdocumenten.

Naast het zoeken van een betrouwbare expediteur heeft u ook exportdocumenten nodig om uw goederen überhaupt tot verzending aan te kunnen bieden. Voorheen kon u naar een Kamer van Koophandel kantoor bij u in de buurt. Per 1 november 2013 zijn er 25 KVK kantoren gesloten. U kunt de exportdocumenten wel online aanvragen, maar dit blijft een lastige opgave. Beijer neemt u de zorg van het online aanvragen graag uit handen. We begrijpen dat het erg lastig is en daarom willen wij u graag helpen waar dit mogelijk is.

Advertisement