Connect with us

MKB & Industrie

Een bedrijfsvideo laten maken?

Het internet wordt een steeds belangrijkere medium voor iedereen. Tegenwoordig zijn we allemaal afhankelijk geworden van internet. Zo kunt u bijvoorbeeld online werken, online winkelen, online daten, online socializen, online gamen, online communiceren en online televisie kijken. Vooral in Nederland zijn wij enorm actief op het internet en wij behoren tot 1 van de meest vooruitstrevende landen ter wereld. In Europa zijn wij de koploper, want 95% van onze bevolking maakt gebruik van het internet en het Europees gemiddelde zit op 75%. Daarom is het internet enorm belangrijk voor Nederland en dat geldt ook voor bedrijven!
 

De juiste online presentatie

Maar hebben ondernemers wel de juiste online presentatie? Krijgen potentiële opdrachtgevers wel de juiste indruk van uw onderneming? Met meerdere online marketinginstrumenten kunt u voorkomen dat men de verkeerde indruk krijgt van uw bedrijf. Om online te gaan heeft u om te beginnen een website nodig met de uitstraling van uw onderneming. Dit kunt u vervolgens versterken met social media om uw bedrijf verder tot uiting te brengen. Echter wordt er nog een zeer belangrijk item vergeten door ondernemers. Dat is namelijk video!
 

Een bedrijfsvideo laten maken?

Beelden zeggen meer dan 100 woorden, wordt er vaak gezegd. En dat klopt! Met een bedrijfsvideo kunt u namelijk direct de juiste indruk geven van uw bedrijf. Mensen zien namelijk precies hoe uw bedrijf eruit ziet, hoe men zich presenteert en wat uw bedrijf allemaal doet. Potentiële opdrachtgevers weten alvorens al met wie ze te maken hebben en kunnen al eerder inzien dat ze met u in zee moeten gaan! Uiteraard is het dan ook zeer belangrijk dat u een bedrijfsvideo laat maken door een professioneel bedrijf. Als u een bedrijfsvideo heeft laten maken dan kunt u uw video vervolgens gaan gebruiken als marketinginstrument.
Met een videokanaal op YouTube kunt u geheel gratis video’s online uploaden om vervolgens online te presenteren op social media of op uw website. Iedere video krijgt een eigen link en deze kunt u vervolgens delen. Ook kunt u met de juiste termen worden gevonden in de zoekresultaten van YouTube. Vanuit uw bedrijfsvideo kunt u dan bezoekers doorsturen naar uw website.
Kortom, aangezien het internet steeds belangrijker is voor ondernemers begint u met een website en laat u vervolgens een social pagina maken en een bedrijfsvideo of bedrijfsfilm maken. Bent u ook eens met het feit dat een bedrijfsfilm uw bedrijf beter online kan presenteren? Dan kunt u nu een professionele bedrijfsvideo laten maken bij videoproductiebedrijf iSpot Mediaproducties.

Advertisement