Connect with us

Huis & Tuin

Zo maak je jouw huis extra comfortabel

Tijdens de zomer ben je amper thuis geweest: een drankje op het terras, een middagje in het park, een avond op het balkon. Heerlijk, zo’n lange zomer! Nu de temperaturen dalen en de avond eerder valt, kunnen we er niet langer omheen; het najaar staat voor de deur. Dat betekent avondjes op de bank, lekker knus met een kopje thee, samen film kijken. Wanneer je meer tijd in huis doorbrengt, wil je natuurlijk wel dat het hier aangenaam en comfortabel is. Hoe je dat doet? Wij geven je in deze blog tips!
 

Tapijten in huis

In de winter is de vloer vaak zo koud dat het onprettig kan zijn om hier blootvoets overheen te lopen. Wil je het wat aangenamer maken zodat je niet continu koude voeten hebt in je eigen huis? De oplossing is simpel: tapijten! Hoogpolig, laagpolig, met mur en zorg er tegelijkertijd voor dat je huis extra comfortabel wordt.
 

Warmte in huis met vloerverwarming

Heb je je huis vol gelegd met prachtige tapijten maar voelt de vloer nog steeds ijzig koud aan? Tijd om een stapje verder te denken: vloerverwarming aanleggen! Het fijne aan vloerverwarming is dat dit verwarmingssysteem zorgt voor een gelijkmatige warmte. De warmte die onder de vloer wordt opgewekt, zal zich door de hele ruimte verspreiden. Wanneer je gebruikmaakt van traditionele systemen die vaak met radiatoren werken, merk je vaak dat de warmte zich juist niet verplaatst en enkel in een bepaalde hoek blijft hangen. Met vloerverwarming is dat niet langer het geval. Heerlijk! Bovendien is de verwarming mooi weggewerkt en zie je deze dus niet in je interieur.
 
Mooie verlichting
Een donker huis voelt niet alleen erg ongezellig aan; het is ook nog eens onpraktisch! Zorg voor extra comfort door de juiste verlichting aan te schaffen. Zo kun je, ook tijdens de donkere dagen, in een heerlijk licht huis zitten. Met motief of zonder; het is allemaal mogelijk! Kies een tapijt dat past binnen jouw interieur!
 

Advertisement