Connect with us

Huis & Tuin

Waarom spouwmuurisolatie

De spouwmuren van uw huis isoleren heeft een aantal grote voordelen. De belangrijkste is dat uw huis de warmte beter vasthoudt, waardoor de verwarming minder vaak aan hoeft te slaan. U verhoogt zo het comfort in uw huis en uw energierekening gaat omlaag.

Bespaar op uw portemonnee

Je bent vaak met de kachel of verwarming aan het stoken omdat het zo koud is in huis. Zonde van je geld, je kunt dat geld beter in een bedrijfje stoppen dat aan spouwmuurisolatie doet. Dat geld heb je binnen 2 tot 4 jaar weer terugverdiend en je huis behoudt de warmte beter dan voorheen. En de constructie van je spouwmuur blijft zoals die was, je ziet er niets van terug.
 

De voordelen van spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie brengt vele voordelen met zich mee. Je hebt last van schimmelplekken in je huis? Grote kans dat je huis te vochtig is, de oplossing is spouwmuurisolatie. Je zit ’s avonds lekker een filmpje te kijken en in het huis er naast doen ze dat ook, je hoort de hele tijd de buren praten en ze hebben ook nog eens het volume hard staan. De oplossing is spouwmuurisolatie, spouwmuurisolatie werkt geluiddempend en nu kun jij weer rustig je film kijken. Spouwmuurisolatie is ook nog een goed voor het milieu, doordat je de verwarming minder vaak aan zet of minder hoog zet, bespaart dat energie en dat is beter voor het milieu en jij krijgt ook nog een beter energielabel.
 

Ik wil meer warmte in mijn huis

Je bent er achter gekomen dat je nog geen spouwmuurisolatie hebt en je vindt inderdaad de kosten voor de verwarming te hoog worden, dus je wilt wel wat investeren. Je wilt natuurlijk wel een bedrijf met erkende certificaten die ook met een goede prijs kwaliteit verhouding werkt. Dan moet u bij Energie-control.nl zijn. Je kunt gelijk een offerte opvragen of je laat je telefoonnummer achter op de website en zij bellen jou op voor een passend advies. Zij werken met Knauf Supafil en HR++EPS Parels, wil je weten wat dit allemaal betekent voor jouw huis? Neem dan snel contact met ze op.

Advertisement