Connect with us

Huis & Tuin

Vernieuwen dak? Ga voor groen!

Als het dak van uw huis of kantoorpand oud is, of slecht onderhouden, dan kan het aan vervanging toe zijn. Het is misschien ingezakt of er is lekkage ontstaan. Een renovatie of vernieuwing van het gehele dak is dan hard nodig. Het vervangen van een dak is geen simpele klus en er komt veel kennis en vakmanschap bij kijken. Er moet bijvoorbeeld rekening gehouden worden met de constructie van het dak en de afwatering. Daarom kunt u het beste dakspecialisten inschakelen voor renovatie van uw dak. Bij Kewodak werken vakmensen die precies weten hoe een plat dak aangelegd moet worden
Stevig en duurzaam
Als u Kewodak inschakelt voor het vernieuwen dak, dan weet u zeker dat uw weer jaren vooruit kunt. Wij leveren duurzame daken van de hoogste kwaliteit. Er zijn verschillende soorten daken beschikbaar. Allemaal zijn ze gericht op energiebesparing en milieuvriendelijkheid. Welk dak in uw situatie het meeste voordeel oplevert is afhankelijk van verschillende factoren. Daarom zullen we bij Kewodak eerst samen met u kijken wat de beste optie is voor u.
Groene daken
Een van de daksoorten die vele voordelen oplevert, zowel voor uw portemonnee als voor het milieu, is het Groene dak. Groene daken zijn daken met beplanting erop. Ze fleuren de stad op en de kwaliteit van de lucht wordt beter. De beplanting op het dak zorgt voor bescherming en heeft een isolerende werking. Er zijn diverse soorten planten die kunnen worden gebruikt voor het bedekken van een Groen dak. U kunt er dus uw eigen draai aan geven en creëert uw eigen tuin op het dak. Bij Kewodak bieden we wel 10 jaar garantie op uw Groene dak, inclusief de beplanting. Voor optimaal onderhoud van uw Groene dak kunt u bij Kewodak een onderhoudscontract afsluiten. Wij komen dan bijvoorbeeld jaarlijks langs om ervoor te zorgen dat de conditie van uw dak optimaal blijft.

Advertisement