Connect with us

Huis & Tuin

Een elektricien in de buurt op het moment dat jij ‘m nodig hebt

MDK Elektro is een professioneel bedrijf met top elektriciens in dienst. Zij staan 24/7 klaar voor ondernemingen, eenmanszaken en particulieren die snel hulp nodig hebben. MDK Elektro is er voor iedereen in Zuid-Holland. Dus zit jij nu te springen om een elektricien in Leiden? Heb je last van een stroomstoring of kortsluiting: bel ons noodnummer. Wij komen direct langs. Ook voor minder acute klussen kun je op ons rekeningen. Zo geven we regelmatig deskundig advies over compleet nieuwe elektriciteitsnetwerken. En kunnen we je eerlijk vertellen of het nodig is bestaande kabels te vervangen door meer duurzame exemplaren.

Gecertificeerde elektriciens

Elektriciteitsproblemen komen meestal onverwacht en altijd ongelegen. Het liefst wordt je direct geholpen. MDK Elektro snapt dat en daarom hebben wij een compleet team van gecertificeerde mensen klaarstaan. Stuk voor stuk toegewijde experts die ieder moment van de dag in de auto kunnen springen om zo snel mogelijk bij jou te zijn. Een vriendelijke elektricien in Wassenaar die weet wat hij doet: die vind je bij MDK Elektro!
Vertrouwen staat bij ons op nummer 1. Wij garanderen dat jij kunt rekenen op vakmanschap. Aan halve maatregelen doen wij niet. Onze monteurs voeren werkzaamheden netjes en punctueel uit, met als resultaat dat de storing definitief verholpen is. We zijn transparant en open. We vertellen alle klanten van te voren wat we gaan doen en hoe de rekening eruit komt te zien. Bij MDK Elektro weet je waar je aan toe bent!

Advertisement